51-aastane ameeriklanna sünnitas endale lapselapse

Elu24
Copy
Julie Loving (keskel) oli oma tütrele ja tema abikaasale surrogaadiks.
Julie Loving (keskel) oli oma tütrele ja tema abikaasale surrogaadiks. Foto: @ivf.surrogacy.diary / CATERS NEWS AGENCY/Scanpix

51-aastane ameeriklanna Julie Loving on teinud oma tütre Breanna Lockwoodi heaks midagi erakordset. Nähes, kuidas Breannal oli viljastamisega raskusi, otsustas Julie aidata ja sünnitas surrogaadina endale lapselapse.

Illinois osariigist pärit Breanna Lockwood (29) ja abikaasa Aaron (28) tahtsid väga last. Nad proovisid neli aastat kõike, kuid pidid leppima vaid südamevalu ja kaotustega.

Operatsioonide ja tervislik seisund tähendas, et Breannal oli väga raske rasestuda. Nad küll proovisid kunstlikku viljastamist, kuid arst soovitas, et paari jaoks oleks arvatavasti parim lahendus asendusemadus.

Lõpuks otsustas Breanna 51-aastane ema oma tütart aidata. Julie Loving, kes on jooksnud 19 maratoni, pakkus välja, et on oma tütrele surrogaadiks. Alguses Breanna kõhkles, kuid Julie veenis tütre ümber. «Hakkasin sellest talle rääkima. Ta ei olnud üldse nõus ja arvas, et olen hull, aga ma ei andnud alla.»

2020. aasta alguses otsustas Breanna Julie plaaniga nõustuda. «Mu ema on 51-aastane ja läbis mitmeid teste, et olla kindel, kas ta saab olla minu surrogaat,» kirjutas Breanna maikuus oma Instagramis. Postituses selgus, et Julie kandis lapselast alates veebruarist. «Mu ema, mu parim sõber, ootab oma lapselast, minu beebit,» nuttis Breanna õnnepisaraid.

«Tervise osas olen võimeline seda tegema ja mul oli kaks väga kerget rasedust oma lastega,» põhjendas Julie enda otsust lapselaps ise ilmale tuua.

Nüüd, 2. novembril, sünnitas Julie oma tütrele tütre. «Minu ema oli sünnituse ajal täielik rokkstaar,» avaldas Breanna sotsiaalmeedias.

«Mu ema Julie ja beebi Briar on imelised ja terved! Mul on nii palju meie sünnitusest jagada, aga hetkel naudime abikaasaga iga sekundit oma vastsündinuga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles