Enne starti seksiga tagasi ei hoia: vormelistaar avaldas eraelulisi detaile

Elu24
Copy
Austraalia vormeliäss Daniel Ricciardo.
Austraalia vormeliäss Daniel Ricciardo. Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images/Scanpix

Suurepärase hooaja teinud Renault` vormel 1 piloot Daniel Ricciardo avaldas enne F1 Türgi GP etappi killukesi oma eraelust. Sealhulgas seksitavadest ja alkoholipruukimisest.

Populaarses Armchair podcastis rääkis Ricciardo, et tal oli kombeks enne võistlusi seksimisest hoiduda.

«Püüdsin varem enne võistlusi mitte seksida. Kuid ükskord ei pidnud vastu ja rikkusin endale kehtestatud reegleid. Ja pühapäevasel võidusõidul olin isegi parem, kui tavaliselt. Seejärel hülgasin selle reegli. Tõsi, juhtus see juba mitu aastat tagasi,» andis Austraalia vormelipiloot seksipiirangutest loobumisest üheselt mõista.

Päris suhtesse ei ole 31-aastane Ricciardo aga veel sukeldunud. Ta ütles, et ei mõista kolleege, kellel on naine ja lapsed.

«Sõiduohud on üks asi, kuid minu arvates on võimatu olla praegu kellegile täielikult pühendunud. Vähemalt samaaegselt tippsportlasena mitte. Ma ei kujuta ette, kuidas suudaksin mõlemaga korraga toime tulla.»

2011. aastal autospordi kuninglikul alal debüteerinud Ricciardo kõneles ka oma läbisaamisest alkoholiga.

Ta tunnistas, et võtab aeg-ajalt klaasikese või paar, seda seltskonnas või siis lihtsalt stressi leevenduseks.

Julm tinapanemine või täisjoomine ei kuulu profisõitja repertuaari. Ricciardo rääkis, et ööklubides meeldib talle konjakit pruukida.

«Ei ole kõva alkoholitarvitaja, aga väikese õlle või klaasikese veini luban endale isegi laupäeval enne pühapäevast starti,» rääkis vormeliäss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles