PILDID ⟩ Kardashiani eksil on kindel maitse: naine olgu noor, modell ja kuulsast perest

Elu24
Copy
Kourtney Kardashian koos eksmehe Scott Disickuga 2010. aastal. Paar lahutas üheksa aastat kestnud abielu 2015. aastal.
Kourtney Kardashian koos eksmehe Scott Disickuga 2010. aastal. Paar lahutas üheksa aastat kestnud abielu 2015. aastal. Foto: BuzzFoto/BuzzFoto.com/Scanpix

Kardashianite klanni kõige vanema tütre Kourtney eksmees ja laste isa Scott Disick (37) on enda haardesse saanud eriti noore neiu. Tõsielustaar jalutas rannas 19-aastase Amelia Hamliniga, kelle vanemad on tuntud Hollywoodi näitlejad.

TMZ vahendab, et Kourtney Kardashiani eksabikaasa ja kolme lapse isa Scott Disick on leidnud endale uue silmarõõmu.

Tõsielustaari nähti Malibu rannas eriti lähestikku koos Amelia Hamliniga jalutamas. Esimest korda nähti värsket paari aga juba halloweeni ajal.

Tundub, et pärast 2015. aasta lahutust on Disickul romantiliste partnerite osas kujunenud väga kindel maitse. Pärast üheksa aastat kestnud abielu on Disicku pikim suhe olnud 22-aastase modelli Sofia Richiega (alumisel pildil). Nad olid koos kolm aastat ehk teisisõnu alustas Disick Richie'ga suhet siis, kui neiu oli 19-aastane. Richie on omakorda aga tuntud laulja Lionel Richie tütar.

Nüüd on Disick leidnud enda kõrvale uue 19-aastase modellist neiu, kelle vanemad on samuti kuulsad. Hamlin on Hollywoodi näitlejate Lisa Rinna ja Harry Hamlini noorim tütar. 

Hamlinil on Instagramis üle 600 000 fänni ja neiu postitab sinna sageli särtsakaid kaadreid. Ta jagas esmaspäeval, kui ta koos Disickuga paparatsode kaamerate ette jäi, sotsiaalmeedias ka rannapilte, aga tõsielustaari Hamlin ei maininud.

Disick ise käis hiljuti koos eksabikaasaga reisil, kuid Kourtney Kardashian on kinnitanud, et nad käivad puhkamas kõigest lapsevanemate ja sõpradena.

Mehe värske suhe järgneb Disicku üpris raskele aastale. Ta oli selle aasta alguses võõrutusravil, kust ta aga enneaegselt lahkus, sest temast asutuses tehtud foto lekitati kõmumeediasse. Kuuldu kohaselt sattus Disick võõrutusravile, kuna tal on vanemate surma järel siiani emotsionaalsed traumad. Disicki ema suri 2013. aastal pärast pikka haigust, ning kolm kuud hiljem lahkus siit ilmas ka tema isa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles