Vanglas olev eksfilmimogul Harvey Weinstein on raskelt haige, arstid kahtlustavad koroonat

Inna-Katrin Hein
Copy
Harvey Weinstein saabumas 24. veebruaril 2020 New Yorgi Manhattani kriminaalkohtusse
Harvey Weinstein saabumas 24. veebruaril 2020 New Yorgi Manhattani kriminaalkohtusse Foto: ANGELA WEISS/AFP/Scanpix

Seksuaalkuritegude eest vanglakaristust kandev Hollywoodi endine filmimogul Harvey Weinstein on vangla haiglas, sest ta tervis on väga halb ja arstid kahtlustavad tal koroonaviirust.

Weinsteinil diagnoositi koroonaviirus juba märtsis, kuid siis ta paranes, teatab cnn.com.

Häbisse langenud endine filmiprodutsent Weinstein kannab karistust Buffalo lähedal asuvas New Yorgi osariigi vanglas. Vanglaarstide teatel on tal praegu väga kõrge palavik ja hingamisraskused ning talle tehti koroonatest, mille tulemus ei ole veel teada.

Ta on teistest vangla haiglas olevatest vangidest koroonakahtluse tõttu eraldatud.

Teada on, et Weinstenil olid enne vanglat suure kehakaalu tõttu südameprobleemid, kõrge vererõhk ja seljaajukanali kitsenemine.

Weinsteini haigestumist kinnitasid nii ta esindaja Juda Engelmeyer kui ka New Yorgi osariigi tervishoiuameti esindaja Craig Rothfeld.

New Yorgi kohus mõistis Weinsteinile märtsis 23 aasta pikkuse vanglakaristuse naiste seksuaalse ahistamise ja vägistamise eest.

Weinsteini advokaatidemeeskond soovis, et nende klient saadetaks maksimaalselt viieks aastaks vanglasse, kuna ta tervis on halb. Kohus langetas siiski otsuse panna ta rohkem kui 20 aastaks trellide taha.

Advokaatide arvates on see 68-aastase mehe jaoks surmaotsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles