GALERII ⟩ Synne Valtri Band esitles Tallinnas debüütalbumit ja pani koos fännidega püsti tõelise peo

Elu24
Copy

Paljude poolt armastatud Synne Valtri on koos bändiga lõpuks ometi andnud välja debüütalbumi nimega «12 kuud». Synne Valtri Bandi värske plaadi esitluspidu toimus täna õhtul, Tallinnas, Urban baaris. Vaata galeriist, kui vägevast peost Synne fännid osa said!

Ansamblist Patune Pool tuntud Synne Valtri asutas 2019. aasta alguses omanimelise bändi Synne Valtri Band. Ligi kahe aastaga on bänd andnud välja singleid ja fännide rõõmuks esinenud ka mitmetel lavalaudadel. 

Nüüd on lauljatari fännidel aga põhjust rõõmustada, sest Synne Valtri Band on välja andnud kümnest loost koosneva debüütalbumi «12 kuud». Albumil leiab ka loo «Majakad», millega Synne osales 2020. aastal Eesti Laulu finaalis. 

Debüütalbumi esitluspeol oli kohal Synne suurimad fännid, kes tantsisid ja laulsid kaasa. Lustliku peo ajal jagas Synne ka toetajatele auhindu. Üks sellest läks Synne suurimale fännile, kes haldab ka lauljatari fännilehte ja käib kohal kõikidel esinemistel. Tunnustus võttis fännil õnnest isegi silma veidi märjaks.

Albumile on ka sellele nime andnud singel, mis avaldati juba 2019. aasta mais koos lummava muusikavideoga. Seda on Youtube'is vaadatud üle 1,7 miljoni korra.

Ansambli Synne Valtri Band koosseisu kuuluvad lisaks Synne Valtrile ka trummar Gert Gregor Källo, basskitarrist Jaanus Viskar ja kitarrist Toomas Laur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles