Teleajakirjanik Heelia Sillamaa sai emaks

Elu24
Copy
Heelia Sillamaa Eesti filmi- ja teleauhindade galal Alexela kontserdimajas.
Heelia Sillamaa Eesti filmi- ja teleauhindade galal Alexela kontserdimajas. Foto: Madis Veltman

Suve alguses lapseootusest teatanud teleajakirjanik Heelia Sillamaa sai emaks! Heelia kinnitas Elu24-le, et pisipoeg sündis 13. novembril ja avaldas, et ei ole järgnevatel päevadel suutnud sekundikski oma väikselt imelt silmi ära pöörata. 

Suvel avaldas Heelia, et nad ootavad elukaaslasega esimest last: «Oleme elukaaslasega väga rõõmsad ja ootusärevad.» Täna kinnitas Heelia Elu24-le, et pisipoeg Paul nägi ilmavalgust reedel, 13. novembril.

«Meie pisipoeg sündis 13.11, mis tõestab, et 13 ja reede saab olla ka üks ütlemata ilus ja õnnelik päev. Sünnitus oli täpselt nii raske nagu kõik naised läbi aegade rääkinud on, aga just nii samuti on hetk, millal sa oma lapse kätte saad, elu kõige ilusam ja erilisem hetk,» kirjeldas Heelia. 

«Tunnistan, et suurest rõõmust tulid pisarad silma ja endiselt ei suuda oma väikselt imelt sekundikski silmi ära pöörata.»

Lõpetuseks soovis Heelia tänada ka Tartu Ülikooli kliinikumi arste: «nad tegid keerulisel koroona ajal sünnituse ja taastumise nii meeldivaks kui vähegi võimalik.»

Enne poja sündi kolis Heelia Tallinnast Viljandisse. «Kuna mu elukaaslane elab Viljandis, leidsime üheskoos, et koos lapsega on rahulikum ja mugavam elada seal.»

Hiljuti alustas ta ka omanimelise blogiga Heelia, kus ta lubab kirjutada ka oma emarollist. «Kuna emaks saamine on olnud juba hetkel üks kõige imelisemaid ja imelikumaid perioode minu elus, soovin oma kogemusi, mõtteid ja juhtumisi ka teiega jagada. Loodan, et minu lood suudavad mõnele teist olla nii lohutuseks kui ka meelelahutuseks,» avaldas Heelia oma blogis. 

Palju õnne Heeliale kogu Elu24 toimetuse poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles