PILTUUDIS ⟩ Instakaunitar, kelle pepupilti laikis isegi paavst, sai hakkama eriti jumalavallatu teoga!

Elu24
Copy
Natalia Garibotto
Natalia Garibotto Foto: Natalia Garibotto/Youtube.com

Brasiiliast pärit suunamudija Natalia Garibotto (27) on viimastel päevadel tähelepanu keskpunktis olnud, sest just tema pilti laigiti paavsti instakonto alt. Nüüd jagas kaunitar aga uut instapilti, mis on eriti jumalavallatu.

Garibotto postitas Instagrami pesupildi, mis korralikud maailmakodanikud kahtlemata punastama paneb. Nimelt torkab pilti vaadates koheselt silma, et kaunitari tiss on rinnahoidjast välja vupsanud.

Ilmselt selleks, et kõnealune kaader Instagrami tsensoritele hambu ei jääks, lajatas Garibotto rinnale südamekujulise emoji. Olgu seal süda või mitte, pilt on igati kuum nagunii!

Vaata ka pilti:

Elu24 kirjutas nädalapäevade eest, kuidas üht Garibotto instapilti on laikinud ka paavst Franciscus.

Twitteris jagas kasutaja Barstool Sports kuvatõmmiseid sellest, kuidas paavsti Instagrami konto on üks paljudest, kes on Natalia Garibotto pildi meeldivaks märkinud. Täpsemalt on kõnealusel fotol üle 117 000 meeldimise.

Ka Garibotto on asjast teadlik ning kommenteeris humoorikalt: «Vähemalt lähen ma nüüd taevasse».

Catholic News Agency (CNA) vahendab nüüd, et Vatikan on asja lähemalt uurima hakanud. Vatikani ametlikele pressiesindajatele lähedane allikas avaldas CNA-le, et paavsti Instagrami kontot haldab kindel meeskond.

Veendumaks, kes sellest meeskonnast Brasiilia instakaunitari oktoobri alguses postitatud pildile laigi pani, algatati sisejuurdlus.

Brasiiliast pärit suunamudija Natalia Garibotto (27) on Instagramis võrdlemisi populaarne, tema tegemistel hoiab silma peal 2,2 miljonit kasutajat. 

Paavst Franciscuse Instagrami kontol on 7,2 miljonit jälgijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles