Elina Borniga suvehiti «niiea» treinud räpitalent villemdrillem sai maha uue koostööga. Villemi ja Gameboy Tetrise värske musavideo filmiti «Õhtu!» stuudios.

Lauluga «soolane värska» alustasid artistid juba eelmisel aastal, kuid kiire elutempo tõttu jäi lugu sahtlisse. «Sihtisime release'i (avaldamist – toim) selle suve lõppu, aga kiirustada ei tahtnud me looga kumbki, nii et lasime lool peale esimest salmi ning bridge'i ja refrääniideed taas veidi laagerduda ja tegelesime muude asjadega,» kirjeldas Villem tööprotsessi.

Laulusõnadega aitas produtsent ja loo muusika autor boipepperoni, kes teeb Reketi ja Estoni Kohvriga Pitsat. «Soolasele värskale» tehti ka humoorikas telesaate stiilis video, kus villemdrillem kehastus talendisaate «Lihvimata teemant» juhiks. Video võeti üles «Õhtu!» stuudios.

Vaata pilte võtetelt!

Video režissööri Rauno Polmani sõnul on video kombineeritud mõlema artisti ideedest. «Peamisena imponeeris räpparitele muusikavideo loomine telesaate vormis, millega sai esmakordselt Eestis katsetatud,» selgitas ta.

Villemi eelmine lugu «niiea» ilmus juuni keskpaigas. «Ma ise olen väga elevil uue singli pärast, sest Elinaga loost on päris palju möödas ja see tunne, mis sa saad uut lugu välja andes, on kohati kirjeldamatu,» sõnas räppar.

Villemi sõnul on lugu lihtne ja mänglev, ent kurva sõnumiga. «Kaaslane on jätnud järjest rohkem märke endast sinu koju ning kõik sujub, kuid ühel hetkel otsustab ta ikkagi lahkuda,» tutvustas ta loo sisu.

Video lavastanud Polmani sõnul sümboliseerivad nii laulusõnad kui telesaade «Lihvimata teemant» erilise inimese või suhte leidmist, mida tegelikult ei soovita kaotada.

Saates ja videos osalejate hulgas teevad etteaste näitleja Franz Malmsten ja filmist «Õiglus» tuntud hobinäitleja Toomas Aria.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy