NUNNU KLÕPS Heelia Sillamaa postitas esimese pildi nädal tagasi sündinud pojast

Elu24
Copy
Heelia Sillamaa Eesti filmi- ja teleauhindade galal Alexela kontserdimajas.
Heelia Sillamaa Eesti filmi- ja teleauhindade galal Alexela kontserdimajas. Foto: Madis Veltman

Teleajakirjanik Heelia Sillamaa perre sündis pisipoeg 13. novembril. Nüüd avaldas Heelia nädal vanaks saanud pojast ka esimesed pildid. 

«See esimene on meie ametlik armas pilt, millega poja sünnist teada anda. See teine pilt on minu nali, et «Leidsin kapsalehe alt lapse». Kuna ma olen selle nalja üle väga uhke, siis on see ilmselge märk sellest, et ma olen nüüd oma naljadega seal piinlikus emade-isade kategoorias,» kirjutas Heelia Instagrami postitatud piltide juurde. 

Heelia avaldas suvel, et ootavad elukaaslasega esimest last. Selle nädala kolmapäeval kinnitas teleajakirjanik Elu24-le, et nende pisipoeg Paul nägi ilmavalgust reedel, 13. novembril.

«Meie pisipoeg sündis 13.11, mis tõestab, et 13 ja reede saab olla ka üks ütlemata ilus ja õnnelik päev. Sünnitus oli täpselt nii raske nagu kõik naised läbi aegade rääkinud on, aga just nii samuti on hetk, millal sa oma lapse kätte saad, elu kõige ilusam ja erilisem hetk,» kirjeldas Heelia. 

Ta tunnistas, et suurest rõõmust tulid pisarad silma ja endiselt ei suuda ta oma väikselt imelt sekundikski silmi ära pöörata.

Enne poja sündi kolis Heelia Tallinnast Viljandisse. «Kuna mu elukaaslane elab Viljandis, leidsime üheskoos, et koos lapsega on rahulikum ja mugavam elada seal.»

Hiljuti alustas ta ka omanimelise blogiga Heelia, kus ta lubab kirjutada ka oma emarollist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles