TEGUS ARMUKE ⟩ Abielumeestest vaimustuses inglanna naudib eriolukorra ajal korraga kolme afääri (1)

Elu24
Copy

Paar aastat tagasi teatas Gweneth Lee briti hommikusaates, et magab abielumeestega nende suhte päästmiseks. Tuleb välja, et isegi eriolukorra ajal on Gweneth suuteline oma «töökohustusi» täitma.

47-aastane Londonist pärit Gweneth Lee on Suurbritannias tuntud eduka armukesena, vahendab Daily Star. Inglanna sattus armukese rollist vaimustusse 15 aastat tagasi, kui ta oli abielus Hollandi ärimehega.

«Võtsin oma abieluvandeid tõsiselt ja olgugi, et armastasin seksi ja uute inimestega magamist, kavatsesin olla oma abikaasale truu,» selgitab Gweneth. Kahjuks ei olnud Gwenethi abikaasal sama plaan ja tal oli mitmeid afääre. «Ta tunnistas, et armastas teiste inimestega olemist ja ütles, et eelistab avatud suhet. Mõtlesin, et kui temast jagu ei saa, liitun.»

Inglanna liituski nõnda spetsiaalse veebikeskkonnaga, kus otsitakse afääre ja armukesi.

Gwenethi abikaasa suri kümme aastat tagasi, kuid inglanna on afääridega jätkanud ja ei plaani lõpetada. «Armastan seksi ja armastan afääre. Ma ei imestaks, kui olen maailma kõige tegusam armuke. Teen kohe kindlasti kõigile kogu Euroopas ära,» uhkustab inglanna ja rõhutab, et ei ole kunagi ühtegi abielu ära rikkunud.

«Ükski mees ei ole minu pärast oma abikaasat maha jätnud ja ei jäta ka, sest ma ei otsi uut abikaasat.» Gwenethi sõnul ei suudaks ta pärast kõiki neid aastaid enam kunagi truu olla.

Teadaolevalt on Gweneth viimase 15 aasta jooksul olnud vähemalt 130 afääri ja novembris alanud eriolukord pole inglannat peatanud.

Gwenethil on hetkel tules koguni kolm afääri. «Olen vallaline naine ja ei kavatse aasta aega «vanglas» istuda – mitte kedagi nähes, mitte kellegagi seksimõnusid nautides,» põhjendas inglanna.

«Kui valitsus arvab, et saab kahele täiskasvanud inimesele seksimist keelata, on nad hullud.» Gweneth tõi veel välja, et keegi tema lähedastest ega kallimatest ei ole koroonaviirusega nakatunud. 

Abielumeestest vaimustuses inglanna sõnul on jõulud ühtlasi parim aeg afäärideks. Mehed veedavad pühade ajal aega oma abikaasadega, kuid saadavad süütundest oma armukesele ohtralt kingitusi. 22. detsembrist uue aastani on Gwenethil aga nö puhkeaeg. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles