VANNIST VAIBALE ⟩ Hiina näitlejanna nautis Taiwani filmiauhindade galat täiel rinnal

Elu24
Copy
Hiina näitlejanna Bai Ling Taiwani Kuldhobuse auhinnagalal.
Hiina näitlejanna Bai Ling Taiwani Kuldhobuse auhinnagalal. Foto: Billy Dai/AP/Scanpix

Kestev aasta pole olnud kerge ja paljud üritused on pandeemia tõttu ära jäänud. Hiina näitlejanna Bai Lingi õnneks Taiwani Kuldhobuse filmiauhindade gala siiski toimus ja näitlejanna sai tänu sellele nautida nii hotellitoa mugavusi kui ka punase vaiba glamuuri.

54-aastane Bai Ling on sündinud Hiinas, kuid naisel on ka Ameerika kodakontsus. Lisaks Hiina suurfilmidele on näitlejanna mänginud ka mitmes Hollywoodi linateoses. Näiteks näeb Lingi 2009. aasta filmis «Adrenaliin 2: Kõrgepinge», kus peategelast kehastab Jason Statham

21. novembril võttis aga Ling esimest korda osa Taiwani Kuldhobuse auhinnagalast, mida korraldatakse alates 1962. aastast.

Näitlejanna jagas sotsiaalmeedias esimest Taiwani hotellitoa pilti juba paar päeva tagasi. Topless peeglipildiga andis Ling teada, et tema 14 päeva kestnud eneseisolatsioon oli läbi lõpuks lõppes ja naine naudib nüüd vabadust. Ling teatas fännidele, et mõnules hotelli saabudes vannis, nautis kuuma vett ja massaaži, ning jäi pärast seda kohe magama.

Järgmisel päeval jagas Ling taas paljastavat pildi, seekord otse vannist. Snäkina oli ta endaga vanni kaasa võtnud õuna. 

«Nagu pruut, homme kõnnin esimest korda Kuldhobuse auhinnagala punasel vaibal,» rõõmustas Ling oma Instagramis. 

Sama päeva õhtuks oli aga Ling valinud endale pilkupüüdva punase kleidi, mis osutas tähelepanu näitlejanna siredatele säärtele. Kuigi Lingil oli kaasas pisike käekott, oli kleidi küljes ka väike telefonitasku.

Bai Lingi kleidil oli telefoni jaoks eraldi tasku.
Bai Lingi kleidil oli telefoni jaoks eraldi tasku. Foto: ANN WANG/REUTERS/Scanpix

Tundub, et punane on Lingi üks lemmiktoone, sest ka päev enne toimunud esilinastusel oli näitlejannal seljas teine särav punane kleit. Sellega püüdis Ling tähelepanu aga oma dekolteele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles