METSIK VIDEO ⟩ Florida mees kiskus kutsika otse alligaatori lõugade vahelt välja

Elu24
Copy
Alligaatoriga võideldes pensionär sigarit ei pillanud.
Alligaatoriga võideldes pensionär sigarit ei pillanud. Foto: Kuvatõmmis

Pensionäri tagaaias arenenud dramaatiliste sündmuste käigus ei pillanud mees kordagi suus olnud sigarit. Tipptaseme rööprähklemine.

Florida mehe taagaia tiigis elanud alligaator pani sima peale seal servas puterdanud kutsikale. Kui noor roomaja läks 3-kuust koerakest õnneks võtma, ei osanud ta aga karta viimasega koos olnud omanikku. 

Nii rulluski lahti sündmustik, mis jäi õnneks valvekaamera videosse. Spanjelikutsika kaldalt napsanud alligaator tõmbas ta juba vee alla, kui Richard Wilbanks talle järele sööstis.

«Kõndisime tiigi ääres ja see lendas välja nagu rakett,» muljetas mees CNNile. «Lihtsalt automaatselt hüppasin vette,» sõnas ta. Edasi tõmbas Wilbanks kutsikat kõvasti kinni hoidva roomaja veest välja.

Nähtavalt täiest jõust kangutades õnnestus tal ka kiskja lõuad avada. Nii pääses spanjel vabadusse ja sai minema joosta. Kuigi alligaator oli ise pisike ja kerge, oli tema lõugu ekstreemselt raske avada, kinnitas 74-aastane mees.

Gunneri-nimelisel koeral oli üks auk kõhunahas ning pärast veterinaarikülastust paraneb ta kiirelt. Wilbanks pidi ka ise arsti kuures käima, sest teravad hambad olid ta käed lõhki tõmmanud.

Mehe sõnul viib ta ka edaspidi kutsikat jalutama, kuid hoiab teda rihma otsas ja tiigist kaugele. «Meie lemmikloomad on meile nagu pere,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles