Saksamaal tappis kannibalismist huvitatud mees seksmängude ajal juhututtavast kaaslase

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Saksa politsei. Pilt on illustreeriv.
Saksa politsei. Pilt on illustreeriv. Foto: AFP / Scanpix

Oktoobris leiti Berliinist 44-aastase mehe surnukeha, kelle tapmise taga arvatakse olevat kannibalismist huvitatud inimene. 

41-aastane tapmises kahtlustatav mees vahistati eelmise nädala neljapäeval oma kodus ning arvatakse, et ta tappis 44-aastase ohvri seksuaalsetel põhjustel, vahendas Guardian.

«Kahtlusalune tundis huvi kannibalismi vastu,» ütles Berliini prokuratuuri pressiesindaja Martin Steltner. Nimelt otsis kahtlusalune internetist sellealast infot. 

Steltneri sõnul on ebaselge, kas ohver tundis ka kannibalismi vastu huvi.

Kaks meest, mõlemad sakslased, olid väljaande Der Spiegeli info kohaselt tutvunud üksteisega internetis Planet Romeo nimelises foorumis. 

8. novembril koperdas üks Berliini põhjaosas Brandenburgi osariigi piiri lähedal juhuslikult põllul uitanud inimene inimese jala luujäänuste otsa. 

Uurijad avastasid luudelt hammustusjäljed, ehkki nende sõnul on endiselt ebaselge, kas hambajäljed kuuluvad inimesele või loomale.

Teada on aga, et leitud luud kuuluvad Berliinis Lichtenbergi linnaosas elanud 44-aastase kõrgepingetehnikule, kes läks kaduma 5. septembril.

Spetsiaalsete jäljekoerte abiga jõudis politsei lõpuks 41-aastase kahtlusaluse korterisse. Matemaatika- ja keemiaõpetaja korterisse korterist avastati noad, kirurgide poolt kasutatava kondilõikuri ja ülisuure jahutuskasti. 

Uurijad leidsid kahtlusaluse kodust ka 25 kilo naatriumhüdroksiidi, millega on näiteks võimalik ka keha lahustada, vahendat Bild. 

Kahtlustatav väitis uurijatele, et tahtis seepi teha.

Ohvri ja kahtlusaluse täisnimesid ei ole privaatsuse huvides avaldatud.

Juhtum on Saksamaal on tekitanud paralleele kurikuulsa Rotenburgi inimsööja juhtumiga. 

2006. aastal mõistis Saksamaa kohus Armin Meiwesi süüdi internetis kohatud mehe tapmises ja tema söömise eest. 

Meiwes kannab eluaegset vangistust.

Erinevalt Berliini mõrvas kahtlustatavast mehest jagas Meiwes meeleldi prokuröridega oma kinnisideega seotud detaile.

2015. aastal mõisteti Saksa politseinik süüdi mõrvas mehe tapmise eest, kellega ta kohtus kannibalismile pühendatud internetifoorumis

Prokuröride sõnul oli ohver küll fantaseerinud, et ta süüakse ära, kuid puudusid tõendid, et kahtlusalune seda tegelikult ka tegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles