PILDID JA VIDEO Jennifer Lopezi etteaste endast palju noorema hurmuriga paneb korralikud koduperenaised punastama (3)

Elu24
Copy
Jennifer Lopez ja Maluma esinemas AMA 2020 galaõhtul.
Jennifer Lopez ja Maluma esinemas AMA 2020 galaõhtul. Foto: Scanpix/AFP

Los Angeleses toimus uhke muusikaauhindade galaõhtu, kus teiste seas esines ka legendaarne Jennifer Lopez (51). Liibuvas kostüümis J.Lo tegi üheskoos Colombia artisti Malumaga (26) etteaste, mis ei unune niipea!

Jennifer Lopez nägi laval välja sama hea nagu ikka! Tundub, et 51-aastane Lopez on üks nendest staaridest, keda vaadates võib öelda küll, et vanus on kõigest number.
Jennifer Lopez nägi laval välja sama hea nagu ikka! Tundub, et 51-aastane Lopez on üks nendest staaridest, keda vaadates võib öelda küll, et vanus on kõigest number. Foto: Scanpix/AFP

American Music Awards 2020 galaõhtul esitasid nad üheskoos hitte «Pa' Ti» ning «Lonely». Muusikute etteastet vaadates pole kahtlustki, et omavahelisest keemiast neil kahel puudust ei tule. Publik sai nautida üht äärmiselt seksikat ja sensuaalset etteastet, millest ilmselt räägitakse veel pikka aega.

Jennifer Lopez ja Maluma esinemas AMA 2020 galaõhtul. Nendevahelist keemiat on võimatu mitte märgata!
Jennifer Lopez ja Maluma esinemas AMA 2020 galaõhtul. Nendevahelist keemiat on võimatu mitte märgata! Foto: Scanpix/AFP
Jennifer Lopez kandis laval liibuvat kostüümi, mis napilt vaid ta kõikse intiimsemad piirkonnad ära varjas. 
Jennifer Lopez kandis laval liibuvat kostüümi, mis napilt vaid ta kõikse intiimsemad piirkonnad ära varjas. Foto: Scanpix/AFP

51-aastane Jennifer Lopez nägi laval imeline välja, kandes liibuvat kostüümi, mis napilt vaid ta kõikse intiimsemad piirkonnad ära varjas. Samuti oli artist jätkuvalt supervormis, liikudes laval sama hästi nagu 20 aastat tagasi.

Vaata ka nende etteastet:

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles