Mitte nagu «Köögis»: uue soenguga välja ilmunud Kristjan Kasearu läks eurolaulikuga ühte nägu

Elu24
Copy
Kristjan Kasearu suur stiilimuutus.
Kristjan Kasearu suur stiilimuutus. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Kanal 2 uue teledraama «Sinu, minu, meie» eellinastusel ilmus publiku ette laulja ja näitleja Kristjan Kasearu, kes demonstreeris korralikku stiilimuutust. Kas saad pihta, kelle nägu on mees läinud?

«Sinu, minu, meie» on telesarja «Pilvede all» loojate uus seriaal, kus Kasearu mängib üht kõrvalosadest. Ülemiste keskuse Apollo kinos toimunud eellinastusel jäi silma, et 34-aastane Kasearu ei näe enam välja nagu «Köögis»: mees on pähe kasvatanud korraliku lõnga ja näkku habeme.

Väga võimalik, et näitleja on võtnud seejuures šnitti Eesti eurolaulikult Victor Crone'ilt, kuna sarnasust on keeruline märkamata jätta.

Uue soenguga Kristjan Kasearu teledraama «Sinu, minu, meie» eellinastusel.
Uue soenguga Kristjan Kasearu teledraama «Sinu, minu, meie» eellinastusel. Foto: Remo Tõnismäe/Postimees Grupp

2019. aastal Eestit Eurovisioonil esindanud rootslane Victor Crone esines suurel lauluvõistlusel väga sarnases nahktagis. Toona olid lauljal sama pikad juuksed ning sarnane soeng ja habe nagu Kasearul praegu. Vaieldamatult on mõlemad väga kenad mehed, nii et pole mõtet küsidagi, kellele selline stiil paremini sobib!

Victor Crone ja Uku Suviste (seljaga) Eesti Laul 2019 finaalis Saku suurhallis.
Victor Crone ja Uku Suviste (seljaga) Eesti Laul 2019 finaalis Saku suurhallis. Foto: Konstantin Sednev/Postimees Grupp

Uue soenguga Kasearu ilmub Kanal 2 ekraanile selle nädala kolmapäevast, kui eetris on «Sinu, minu, meie» avaosa. Kasearu mängib Doris Tislari kehastatud peategelase Eva silmarõõmu Aivarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles