EELMÜÜK JUBA KÄIB Räppar nublu annab välja kauaoodatud debüütalbumi

Elu24
Copy
nublu debüütalbum «Café Kosmos»
nublu debüütalbum «Café Kosmos» Foto: Albumikujundus

Fännidel on põhjust rõõmustada, sest räppar nublu debüütalbumit ei pea enam kaua ootama. «Café Kosmos» jõuab poelettidele 14. detsembril, kuid eksklusiivne eelmüük juba käib!

Räppar nublu teeb oma fännidele mõnusa jõulukingituse, sest peagi on ilmumas tema kauaoodatud debüütalbum «Café Kosmos». «Café Kosmos on üks koht, kus enamik albumist kirjutatud on,» selgitab nublu oma albumi nime. Albumi kujunduse taga on kodumaine digitaalkunstnik Estookin

15 loost koosnev «Café Kosmos» sisaldab lisaks varemilmunud singlitele ka rohkesti seniavaldamata materjali. Plaadilt leiab ka nublu kõige värskema singli «Univesum». Albumi inspiratsioon pärineb räppari sõnul elust enesest. «Panin sellesse kulbiga minevikku, teelusikaga olevikku ja näpuotsaga tulevikku. Mõtteid ja tujusid on seinast seina. Samuti mõned külalised,» kirjeldab nublu. 

Räppari debüütalbumil teevad kaasa Gameboy Tetris, Mikael Gabriel, Raul Ojamaa ja Buck Fuddi ning oodata on ka üllatusi. «Salvestusprotsess oli lõpus kõigile päris kurnav, aga Ago, Gevin ja Vallo (produtsendid Ago Teppand, Gevin Niglas, Vallo Kikas – toim) panid nii šefilt, et saime kõik õigeks ajaks valmis,» meenutab nublu intensiivset salvestusperioodi.

Kolme nädala pärast ilmuvat debüütalbumit «Café Kosmos» on aga juba praegu võimalik eelsoetada Apollo veebipoest. Esimestele vinüül- ja CD-plaatide eeltellijatele kingib nublu ka autogrammiga plakati. Rohkem infot leiad SIIT.

nublu debüütalbum «Café Kosmos» 
nublu debüütalbum «Café Kosmos» Foto: Albumikujundus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles