MIKS KA MITTE? ⟩ Kaval ema tegi kondoomist nunnu jõulukaunistuse

Elu24
Copy
Ema kasutas kondoomi jõulukaunistuse valmistamiseks.
Ema kasutas kondoomi jõulukaunistuse valmistamiseks. Foto: Facebook / Sapphire Grimes-Williams / Shutterstock

Üks taiplik Briti ema, kes soovis iga hinna eest selle aasta jõulukaunistuste sekka garantiinis olevat päkapikku, hoidis hulga raha kokku, kasutade selle meisterdamiseks kondoomi.

Briti emale Sapphire Grimes-Williamsile meeldis väga mõte garantiinis olevast päkapikust, kelle tema väike tütar saab kahe nädala möödudes vabadusse lasta. Samal ajal ei meeldinud naisele sugugi hind, mida õhupalli sees oleva päkapiku eest kaupluses küsiti. Nii otsustaski ta sarnase asja oma kätega valmis meisterdada.

Posted by Sapphire Grimes-Williams on Thursday, November 19, 2020

Esmalt proovis 24-aastane ema poes nähtut jäljendada samuti õhupalli kasutades, kuid päkapiku pea ei tahtnud mitte kuidagi sisse mahtuda. Seejärel mõtles ema internetist suuremat sorti õhupalle tellida, kuid nende tarneaeg oleks liiga pikaks veninud. Lõpuks otsustas ta, et proovib siis kondoomiga. Williamsi sõnul oli see lausa uskumatu, kui hõlpsasti mänguasi preservatiivi sisse libises. Naine tunnistas, et hiljem tuli kondoomi muidugi korralikult pesta, et kogu see lima maha saada.

Williamsi Facebooki postitatud piltidelt ei saa väga arugi, et tegemist on kondoomiga, sest preservatiivi katab hulk kaunistusi.

Posted by Sapphire Grimes-Williams on Wednesday, November 18, 2020

Naise sõnul on tema 5-aastane tütar meisterdusest vaimustuses ja ei suuda ära oodata, et päkapikk juba vabadusse lasta.

Posted by Sapphire Grimes-Williams on Wednesday, November 18, 2020
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles