«Viiskümmend halli varjundit» staar sai fännilt väga kummalise fotokollaaži

Elu24
Copy
Briti näitleja Jamie Dornan koos oma «Viiskümmend halli varjundit» ekraanipartneri  Dakota Johnsoniga.
Briti näitleja Jamie Dornan koos oma «Viiskümmend halli varjundit» ekraanipartneri Dakota Johnsoniga. Foto: Chase Rollins/AFF/PA Images/Scanpix

Paljude naiste lemmikfilmi «Viiskümmend halli varjundit» staar Jamie Dornan (38) avaldas hiljuti ajakirjale Variety antud intervjuus, et sai koroonaviiruse pandeemia ajal ühelt oma fännilt väga kummalise fotokollaaži.

Briti näitleja Jamie Dornan, keda paljud teavad erootilise filmi «Viiskümmend halli varjundit» (2005) peategelase Christian Greyna, promob hetkel oma detsembris esilinastuvat filmi («Wild mountain thyme»). Variety'le intervjuus rääkis Dornan aga lisaks oma uuele filmile lühidalt ka ühest kõhedust tekitavast kirjast, mis pandeemia ajal temani jõudis.

Nimelt saadeti näitlejale tundmatu lapse piltidest koosnev fotokollaaž. «Keegi väitis, et see on minu laps ja mu naine peaks teadma, et mul on 7-aastane laps,» kirjeldas Dornan.

«Ma arvan, et nad proovisid öelda, et laps on minu ja Dakota Johnsoni oma, ning saime selle lapse «Viiskümmend halli varjundit» filmi ajal,» pakkus näitleja, olgugi, et sellisel juhul oleks laps 5-aastane.

Fotokollaaži teema võttis Dornan kokku järgmiselt: «See tekitas meis huvi. Aga see tekitas kõhedust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles