KÕLAKAS Hollandi vormelituus lõi Vene kolleegilt naise üle

Elu24
Copy
Brasiilia iludus, Kelly Piquet eelmisel aastal veel koos venelasest F1-piloodi Daniil Kvjati ja pisitütrega.
Brasiilia iludus, Kelly Piquet eelmisel aastal veel koos venelasest F1-piloodi Daniil Kvjati ja pisitütrega. Foto: Mark Sutton via www.imago-images.de/imago images/Motorsport Images

Vormel 1 MM-sarjas kõrget kolmandat kohta hoidva Max Verstappeni armuelu on viimasel ajal kodumaal Hollandis ja mujalgi rohket tähelepanu pälvinud. Red Bulli tiimi kuuluv piloot olevat nimelt konkurendi kallima üle löönud.

Räägitakse, et Red Bulli tähtsõitja kurameerib 31-aastase fotomodelli Kelly Piquet`ga. Piquet on kolmekordse F1 maailmameistri Nelson Piquet` tütar.

Veel oktoobri keskel ütles 23-aastane Verstappen telekanalile RTL antud usutluses, et ühtki tõsisemat suhet käsil pole. 

Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: HAMAD I MOHAMMED/REUTERS

Šveitsi väljaande Blick andmetel on Verstappen aga maha jätnud ühe preili teise järel. Tema ekside hulka kuuluvad näiteks Rootsi võidusõitja Mikaela Åhlin-Kottulinsky, Belgia modell Joyce Godefridi, Hollandi blogija Roos van der Aa, viimase kaasmaalanna, jällegi modellina leiba teeniv Maxime Pourquié ja Saksa koolitüdruk Dilara Sanlik.

Kõlakad Verstappeni ja Piquet’ romaanist läksid liikvele pärast seda, kui vormeliäss Piquet`Instagrami postitust kommenteeris. 

Kui Brasiilia kaunitar kijrutas: «Tumedam kui ookean, sügavam kui meri, sul on kõik, sul on mida vajan.» 

Verstappeni vastus ei lasknud ennast kaua oodata: «Koos ületame takistused, mis on sügavad kui meri ja kõrged kui taevas.» 

Piquet elas varem koos venelasest F1 piloodi Daniil Kvjatiga. Seda kuni eelmise aastani, paaril on suhtest ka kahe-aastane tütar. 

Kvjati ja Verstappeni vahelise läbisaamise teeb huvitavaks ka asjaolu, et just Kvjat oli see, kes pidi Red Bullist mullu lahkuma, et hollandlasele tiimis koht vabastada.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles