NAD ON TAGASI ⟩ Tüdrukutebänd Vanilla Ninja on jälle koos ja seda üllatavas koosseisus

Elu24
Copy
Eurovisiooni poolfinaalist edasi saanud Šveitsi esindaja Vanilla Ninja, 2005.
Eurovisiooni poolfinaalist edasi saanud Šveitsi esindaja Vanilla Ninja, 2005. Foto: Liis Treimann

Populaarne tüdrukutebänd Vanilla Ninja on pärast üle kümne aasta kestnud pausi taas koos! Üllatusena tuleb bänd tagasi koosseisuga, millega oldi viimati ühiselt laval 2005. aastal. Kõigele lisaks tuleb Vanilla Ninjal 2021. aastal välja ka uus album!

Tüdrukutebändi Vanilla Ninja liikmed avaldasid täna sotsiaalmeedias, et nad on tagasi! Bändis on tagasi originaalliikmed Piret Järvis-Milder, Katrin Siska ja Lenna Kuurmaa.

Kuus aastat tegutsenud tüdrukutebänd Vanilla Ninja läks 2008. aastal lahku. Kolm aastat enne seda oli aga bändist lahkunud nende neljas liige, Triinu Kivilaan, kes liitus ise bändiga pärast Maarja Kivi lahkumist. 

Tüdrukutebänd Vanilla Ninja 2005. aastal. Piret Järvis-Milder, Lenna Kuurmaa, Triinu Kivilaan ja Katrin Siska on pärast 15 aastat jälle koos!
Tüdrukutebänd Vanilla Ninja 2005. aastal. Piret Järvis-Milder, Lenna Kuurmaa, Triinu Kivilaan ja Katrin Siska on pärast 15 aastat jälle koos! Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Kuigi Järvis-Milder, Siska ja Kuurmaa tegutsesid alates aastatel 2005 kuni 2008 Vanilla Ninjaga kolmekesi on tüdrukutebänd nüüd tagasi stuudios koos Kivilaanega ehk 15 aastat vana koosseisuga. 

«See tähendab, et pärast 15 aastat (? !!!) oleme koos David Brandesega töötanud uue muusika kallal ja erilise üllatusena on Triinu taas bändiga liitunud!» teatas Järvis-Milder oma Instagramis. 

Lisaks avaldati, et Vanilla Ninja uus album näeb ilmavalgust juba 2021. aastal. «Seniks aga kuulake esimesi juppe kahest uuest loost «The Reason Is You» ja «It Ain't You»,» avaldas Siska enda sotsiaalmeedia postituses.

Kivilaan ja Kuurmaa ei ole rõõmustavat uudist enda Instagrami kontodel veel jaganud.

See on viimase aasta jooksul juba teine kord, kui Vanilla Ninja oma fänne rõõmustab. Möödunud aasta detsembris leidis aset ajalooline hetk, kui tüdrukutebändi originaalliikmed Järvis-Milder, Kuurmaa ja Siska andsid Saku suurhallis taasühinemiskontserdi.

Tüdrukutebänd Vanilla Ninja tegutses lõpuks kolmeliikmelisena, kuid nüüd naaseb 15 aastat vana koosseisuga. Pildil (vasakult paremale) Piret Järvis-Milder, Lenna Kuurmaa ja Katrin Siska.
Tüdrukutebänd Vanilla Ninja tegutses lõpuks kolmeliikmelisena, kuid nüüd naaseb 15 aastat vana koosseisuga. Pildil (vasakult paremale) Piret Järvis-Milder, Lenna Kuurmaa ja Katrin Siska. Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF/Scanpix

«Pean ütlema, et oli päris kuradi äge Vanilla Ninja tüdrukutega pärast kümmet aastat taas laval olla,» muljetas Kuurmaa pärast kontserti Instagramis 2019. aasta detsembris. «Tundsin ennast nagu kodus... tehes midagi, mida mu keha mäletab ootamatult liiga hästi,» lisas ta.

Taas tegutseva Vanilla Ninja tegemistel saad silma peal hoida SIIN ja esimesi katkendeid nende uue albumi kahest loost kuuled SIIN: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles