VAPUSTAVAD PILDID Noor naine näeb iga päev välja selline, nagu oleks ta 19. sajandist välja astunud

Elu24
Copy

Kui sulle tundub vahel, et sul läheb hommikul sättimisega liiga kaua aega, pole sa ilmselt kuulnud midagi Ukrainast pärit Mila Povoroznjukist. 

Ukrainast pärit Mila Povoroznjuk on noor naine, kes on kaasaegsele stiilile käega löönud ning otsustanud hoopis 19. sajandist pärit moestiili kasuks. 

BoredPanda kirjutab, et Mila näeb igapäevaselt välja selline, nagu oleks ta 19. sajandist välja astunud. See tähendab, et naisel on olemas ajastutruud kleidid, korsetid, uhked pluusid, peakatted, jalanõud ning ehted. Lisaks näeb ta vaeva ka oma soengu ja meigi kallal, et kõik ikkagi võimalikult tõetruu välja näeks.

Umbes kaksteist aastat tagasi puutus ta esmakordselt kokku ajaloohõnguliste esemete rekonstrueerimisega. Seejärel hakkas ta erinevateks üritusteks omale riideid õmblema. Nüüdseks on ta viimased kaks aastat igapäevaselt riietunud nii, nagu käes oelks 19. sajand.

«Esimene 19. sajandi stiilis rõivaese, mida hakkasin igapäevaselt kandma, oli sinine sügismantel. Tegin selle umbes kaheksa aastat tagasi. Hakkasin kuidagi loomulikult valima asju, mis sellega kokku sobiks ja ühel hetkel oligi mu garderoob täis vintage-rõivaid,» avaldas Mila väljaandele BoredPanda. 

Milal on Instagramis 72 000 jälgijat.

Vaata ka pilte:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles