SENSUAALSED KAADRID ⟩ Eesti Laulu uustulnuk õrritab alastipiltidega

Elu24
Copy
Eesti Laul 2021 osalejad. Heleza ehk Helena Põldmaa.
Eesti Laul 2021 osalejad. Heleza ehk Helena Põldmaa. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Lauljatar Heleza ehk Helena Põldmaa, kes jõuab esimest korda suurema publiku ette Eesti Laulu poolfinaalis, õrritas instafänne ülipaljastavate piltidega.

«6. detsember, pange kuupäev kirja,» teatas 24 poolfinalisti sekka valitud Heleza Instagramis. Just sel kuupäeval läheb netti üles võistluslaul «6», kuigi kuulda saab seda juba päev varem, kui ETV ekraanil on erisaade «Eesti Laul 2021. Start».

Laupäeval näeb ilmavalgust ka värske muusikavideo, kust pärinevad sensuaalsed kaadrid, mida lauljatar juba Instagramis jagas. Fotodel on kaunis Helena suisa ihualasti! «Pildid on tõesti natukene paljastavamad kui midagi, mis varasemalt teinud olen,» tunnistas noor lauljatar Elu24-le.

Kontrolli ise:

Võistlusloo autorid on Helena ise ja noor produtsent Karl Killing okeiokei pundist. «Karl on minu muusika kõige suuremaks saatjaks olnud. Kohe, kui koostööd alustasime, sain aru, et tegu on õige inimesega, mul pole mitte kellegagi sellist muusikalist klikki olnud,» rääkis lauljatar septembris Elmari hommikuprogrammis.

Kuigi laiemale publikule on Helena nimi veel tundmatu, on ta muusikaga tegelenud juba mõnda aega. «Tegime koos sõbrannaga kolm aastat räppmuusikat, meie kollektiivi nimi oli Hoax,» meenutas ta. Nende suurim hitt «Ära enam hella» valiti mullu Raadio 2 aasta demoks.

Praegu tunneb Helena, et teeb esmakordselt sellist muusikat, mis on päriselt talle omane. Ta lood on põimitud eneseotsimise ja -avastamisega, muusika on rohkem laululine ja mänglev, seotud hingest tulnud sõnadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles