FOTOD ⟩ Tyson teatas, et tarbis vahetult enne tagasitulekumatši narkootikume

Elu24
Copy
54-aastane USA raskekaalu poksija Mike Tyson sisenemas laupäeval 28.novembril  Staples Centeri poksiareenile.
54-aastane USA raskekaalu poksija Mike Tyson sisenemas laupäeval 28.novembril Staples Centeri poksiareenile. Foto: Joe Scarnici/USA TODAY Sports/Scanpix

Endine poksi raskekaalu maailmameister Mike Tyson pidas laupäeval Los Angelese Staples Centeris tagasituleku matši Roy Jones juuniori vastu. Pärast viigiga lõppenud kaheksaraundilist kohtumist suutis aga 54-aastane Raudne Mike maailma taas hämmastada.

Matšijärgsel pressikonverentsil teatas Tyson, kes astus võistlusringi pärast 15-aastast vaheaega, et lasi vahetult enne matši marihuaanasavul hea maitsta. 

«Absoluutselt jah,» ütles Tyson.

«Kuulge, ma olen alati joint`i teinud. Ma lihtsalt pean seda tegema, sorry. Ma suitsetan iga päev,» lisas Tyson.

Kuigi VADA (Voluntary Anti-Doping Association) testis mehi enne matši, siis selgus, et marihuaanat polnud keelatud ainete nimekirjas.

Vaatamata sellele, et Tyson (mustade pükstega) lasi rusikatel välkuda, lõppes matš viigiliselt.
Vaatamata sellele, et Tyson (mustade pükstega) lasi rusikatel välkuda, lõppes matš viigiliselt. Foto: Joe Scarnici/USA TODAY Sports

Tyson lisas, et kokaiini tarvitamise lõpetas ta kaks ja pool aastast tagasi, kuid marihuaanga on teised lood. 

«Selline ma kord juba olen. Matšiks polnud sel negatiivset mõju. Seda ma teen ja sellisena ka suren. Sel pole mingit selgitust, sel pole algust ja pole ka lõppu,» filosofeeris Tyson pressikonverentsil.

Tyson lisas, et tal pole täpset teadmist, palju ta laupäevase matši eest raha saab, kuid ta kinnitas, et ei raiska raha, nagu varem. Forbesi teatel on mees on karjääri jooksul teenitud 685 miljonist dollarist enamuse huugama pannud. 

Vaatamata suitsetamisharjumusele, oli Tyson (vasakul) laupäeval heas vormis.
Vaatamata suitsetamisharjumusele, oli Tyson (vasakul) laupäeval heas vormis. Foto: JOE SCARNICI/EPA/Scanpix

«Olen siin kindla eesmärgi, mitte oma ego pärast. Minu ego võtaks pappi, ostaks paar lennukit ja maja, orgunniks mõned tšikid ja teeks ühe korraliku orgia. Aga ma ei ole enam selline, kunagi ma lihtsalt pidin selline olema, et saada selleks, kes ma olen praegu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles