PILTUUDIS ⟩ Sa oled paks: sõjakal suunamudijal Triinu-Liis Epneril on õeluskottidele uus sõnum (1)

Elu24
Copy
Suunamudija Triinu Liis Epner.
Suunamudija Triinu Liis Epner. Foto: Instagram

Suunamudija Triinu-Liis Epner (27), kes avalikustas kevadel oma suhte austraallasest militaarstrippariga, jätkab perekoolist alguse saanud võitlust õelutsejatega. 

Kui suvel lõi suunamudija Triinu-Liis Epner käed tuntud advokaadi Robert Sarvega, et võtta vastutusele perekooli kiuslikud kommentaatorid, siis nüüd on tema lähenemine õelutsejate vastu hoopis teistsugune. 

Ööl vastu esmaspäeva Instagrami postitatud pildil on Triinu-Liis oma näole kirjutanud erinevaid solvavaid sõnu, neist kõige silmatorkavam laubale kirjutatud «sa oled paks». Postituse pealkirjaks on ta pannud mõjuva tsitaadi: «any fool can criticize, condemn and complain...and most do» (tõlge - iga narr võib kritiseerida, hukka mõista ja viriseda.. ja enamus teevad seda).

11 tunniga sai postitus pea tuhat meeldimist ja ohtralt kommentaare, millest paljud kiidavad Triinu-Liisi. 

Varem on Triinu-Liis oma tegemistega meediapilti sattunud tänu Austraaliast leitud armastusele - eestlanna väljavalitu on meesstrippar ja sõjaväelane Justin McNairin, kellega ta kohtus TikTokis.

Noorte internetisuhe on jaganud fännid kahte leeri: ühed elavad noorte armastusele tuliselt kaasa, teised on skeptilisemad ning kahtlevad, kas internetisuhte säde ka päriselus püsima jääb. Triinu-Liis on sotsiaalmeedias vihjanud, et tema peig peaks peagi Eestimaale jõudma. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles