Sularahaautomaadi kaasa viinud vargad jätsid endast maha olulise küsimusega kirja

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Just sellest samast kohast viisid vargad juba teist korda paari viimase kuu jooksul minema sularahaautomaadi.
Just sellest samast kohast viisid vargad juba teist korda paari viimase kuu jooksul minema sularahaautomaadi. Foto: Guardia Civil / Facebook

Hispaanias varastati viimase paari kuu jooksul juba teist korda samast kohast sularahaautomaat. Sel korral jätsid aga ruikalikud kurikaelad automaadi asemel haigutavasse auku lõbusa küsimusega kirja. 

Hispaanias Costa Blancas viisid vargad eelmisel nädalal taas minema sularahaautomaadi, vahendas The Olive Press. 

Esimest korda langes täpselt samas kohas olnud varaste saagiks tänavu augustis. 

Kohalikku politseid takistab aga asja uurimast tõsiasi, et ükski lähedalasuvatest avalikest turvakaameratest ei ole töökorras. 

Olive Pressi lugeja Neill Kendall rääkis, et sel korral jätsid vargad endast maha ka kirja.

«Nad küsisid, millal järgmine sularahaautomaat kohale tuuakse ja paigaldatakse, sest neil on veel oma perede jaoks jõulukinke vaja osta,» rääkis Kendall.

Pangaautomaat asus Calle Tarayl La Herrada populaarses naabruskonnas.

Kohalik politsei alustas viivitamatult seoses vargusega ka uurimist ja käis seetõttu, et lähipiirkonnas olevad avalikud turvakaamerad ei ole töökorras, küsimas abi ka piirkonna ettevõtjatelt. 

Raquel Johnson, kes juhib varguspaigaga samal tänaval Sunstone'i ettevõtet rääkis, et politsei küsis, kas neil on endal turvakaamerad, mille videolt oleks ehk võimalik saada mingeid vihjeid varaste kohta. 

Praeguseks on teada, et politsei vahistas kogu piirkonnas väidetavalt sularahaautomaatide kuritegudes osalenud kuritegeliku grupeeringu, kuid veel pole teada, kas need mehed on seotud La Herrada vargusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles