TA IKKA OSKAB ⟩ Kate Moss tegi 46-aastaselt jälle seda, mida ta 19-aastaselt juba korra teinud on

Elu24
Copy
Kate Moss Vogue'i esikaanel. 2011. aasta.
Kate Moss Vogue'i esikaanel. 2011. aasta. Foto: /AP

Briti supermodell Kate Moss on 46-aastaselt taas moepiibli Vogue esikaanel.

Kate Moss on Briti Vogue'i 2021. aasta jaanuarikuu kaanestaar. Esimest korda oli ta selle ajakirja esikaanel 1993. aastal, mil ta oli kõigest 19-aastane. 

Modellikarjääri jooksul on Moss 118 korda olnud erinevate Vogue'i ajakirjade esikaantel, kirjutab veebileht voguecover.blogspot.com.

Kuigi nooruses oli Kate kõva peoloom, elab 46-aastane naine nüüd hoopis teistsugust elu. Staari sõnul on ta nüüd juba voodis hiljemalt kell üksteist õhtul ning on tujukas, kui pole saanud kaheksat tundi magada.

Mõned aastad tagasi rääkis Moss ühes intervjuus ka, et on oma elustiili täielikult muutnud, saades selleks inspiratsiooni näitlejannalt Sadie Frostilt. Frost loobus mitmetest oma pahedest, võttes omaks holistilise, keha ja vaimu puhastava elustiili, soovitades seda ka Mossile.

Kinnitamata andmetel on Moss kahandanud alkoholi tarbimist, käib jõusaalia ja joogas. Modelli sõprade sõnul ei ole Moss nii metsik, kui arvatakse.

2002. aastal sündis Mossi tütar Lila Grace Moss Hack. Tema isa on Jefferson Hack (49), sõltumatu meediaettevõtte Dazed Media kaasasutaja. 

Alates 2015. aastast on endine supermodell koos sakslasest aristokraadi Nikolai von Bismarckiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles