KÕLAKAD ⟩ Rihanna uus kallim on skandaalne räppar A$AP Rocky

Elu24
Copy
Rihanna ja A$AP Rocky.
Rihanna ja A$AP Rocky. Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

Levivad kõlakad, et Barbadoselt pärit lauljannat Rihannat ja Ameerika räpparit A$AP Rockyt ei ühenda enam ainult sõprus, vaid muusikute vahel on lõkkele löönud ka armuleek.

Rihanna kolme aasta pikkune suhe Saudi Araabia ärimehe Hassan Jameeliga leidis lõpu selle aasta alguses. Enam-vähem sellest ajast alates on ringelnud ka kõlakad, et kauaaegsete sõprade Rihanna ja A$AP Rocky vahel susiseb midagi, kirjutab Fox News.

Möödunud nädalavahetusel märgati Rihannat ja A$AP Rockyt koos sõpradega New Yorgis lõbusalt aega veetmas. Suvel osales artist Rihanna kosmeetikabrändi Fenty Beauty kampaanias, mille raames ka ühiselt piltidel poseeriti.

Samuti anti kampaania jooksul üheskoos mitmeid intervjuusid. Ühe intervjuu ajal ütles Rocky armsalt, et Rihannaga töötamise kõige raskem osa on «mitte kogu aeg nalja visata ja naerda». Ka Rihanna pole komplimentidega kitsi olnud. Näiteks Vogue'ile antud intervjuu ajal kiitis ta räppari nahka ja tõdes, et temaga on väga lihtne koos töötada.

Mööunud aastal viibis A$AP Rocky kuu aega Rootsi vanglas, sest sattus tänaval kaklusesse. Kuigi räppar mõisteti tänavakakluses osalemises süüdi, jõudis kohus otsusele, et rünnak polnud nii tõsine, et selle eest peaks vanglakaristuse määrama. Skandaali sattunud räpparil tuli ohvrile hüvitist maksta.

Varasemalt on Rihanna olnud romantiliselt seotud Chris Browni, Drake'i ja ärimees Hassan Jameeliga, kellest ta jaanuaris lahku läks. Rockyl on ajalugu Iggy Azalea ja Chanel Imaniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles