Paavstilt laigi saanud Brasiilia instabeib tõmbas minibikiinid selga: jah, mul on tselluliit!

Elu24
Copy
Natalia Garibotto
Natalia Garibotto Foto: Natalia Garibotto/Youtube.com

Brasiiliast pärit suunamudija Natalia Garibotto (27) kostitas instafänne järjekordsete bikiinipiltidega. «Jah, mul on tselluliit ja ei, ma ei tuuni seda ära,» kirjutas naine pildi juurde. 

Garibotto postitas Instagrami pildi, millel võib teda näha kandmas musta värvi bikiine. Pildi juurde kirjutab instastaar ka, et tema oma pilte ei tuuni: «Jah, mul on tselluliit ja ei, ma ei tuuni seda ära.»

«Imeline,» kiitis üks fännidest.

«Uh, lõpeta! Ma armastan neid pilte,» lisas veel teinegi.

«Ma pakun, et paavstile meeldib see pilt ka,» kirjutas veel kolmaski, kes vihjas möödunud kuul aset leidnud vahejuhtumile. Nimelt laikis Natalia üht pilti ka paavst Franciscus.

Novembris jagas kasutaja Barstool Sports Twitteris kuvatõmmiseid sellest, kuidas paavsti Instagrami konto on üks paljudest, kes on Natalia Garibotto pildi meeldivaks märkinud.

Ka Garibotto oli asjast teadlik ning kommenteeris humoorikalt: «Vähemalt lähen ma nüüd taevasse».

Catholic News Agency (CNA) vahendas seejärel, et Vatikan on asja lähemalt uurima hakanud. Vatikani ametlikele pressiesindajatele lähedane allikas avaldas CNA-le, et paavsti Instagrami kontot haldab kindel meeskond.

Veendumaks, kes sellest meeskonnast Brasiilia instakaunitari oktoobri alguses postitatud pildile laigi pani, algatati sisejuurdlus.

Brasiiliast pärit suunamudija Natalia Garibotto (27) on Instagramis võrdlemisi populaarne, tema tegemistel hoiab silma peal 2,6 miljonit kasutajat. 

Paavst Franciscuse Instagrami kontol on 7,5 miljonit jälgijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles