Suunamudija üritas OnlyFansis müüa koduvideot, mis jahmatas isegi paljunäinud seksitöösturit (1)

Elu24
Copy
B Gabi DeMartino 2019. aastal.
B Gabi DeMartino 2019. aastal. Foto: Scanpix/CSHIS/MPI/Capital Pictures

USA sisulooja Gabi DeMartino (25) on saanud kaela räiged süüdistused. Nimelt süüdistatakse teda lapsporno levitamises, kirjutab TooFab.  

Juutuuber ja laulja Gabi DeMartino on internetirahvalt kõvasti peksa saanud, sest üritas OnlyFansi keskkonnas müüa videot iseendast, millel ta on kõigest 3-aastane. 

Ariana Grande teisikuks nimetatud DeMartino küsis video eest kolm dollarit. Samuti reklaamis ta videot sõnumiga «ma ei pane püksikuid jalga». 

OnlyFansi platvorm on sedapuhku 25-aastase naine konto kinni pannud. Veebikeskkond põhjendas oma otsust sellega, et Gabi rikkus teenusetingimusi. 

DeMartino on nüüdseks ka oma fännide ees ka vabandanud. Naine väitis, et tegemist oli «tobeda» koduvideoga ning tunnistas, et ta ei mõelnud asja korralikult läbi. 

TooFab kirjutab ka, et teadupoolest ei postita Gabi DeMartino ka muidu OnlyFansi kontole alastipilte. Samas ei selgitanud väljaanne ka täpsemalt räigete süüdistuste sisu. 

«See video on mu lapsepõlvest, kus ma ütlen telefoni: «Nani käskis püksid jalga panna» ja hüppan ringi ning naeran. Palun vabandust, et ma seda korralikult läbi ei mõelnud. Kõik. Koduvideo, mida mulle meeldiks oma sõpradega jagada ja ma kasutan oma OnlyFansi «finsta» leheküljena (fake Instagram - toim) kus ma jagan asju, mida ma muidu jagaks ka oma sõpradega,» selgitas DeMartino sotsiaalmeedias. 

DeMartino lisas, et tegemist oli tobeda perekondliku mälestusega, mida ta tahtis oma fännidega jagada. «Mul on väga kahju, et ma ei mõelnud seda korralikult läbi. Ma vabandan. Video on nüüd maha võetud ja mul on kahju, et see valesti välja kukkus,» sõnas ta.

Küll aga polnud palju neid, kes tema selgitusi ja vabandusi uskusid. 

Seksitööstuses tegutsev Alana Evans sõnas väljaandele Daily Beast, et on ühendust võtnud ka FBI-ga ning juhtunust neid teavitanud. Lisaks on ta ühendust võtnud ka OnlyFansiga, et nemad aitaksid juhtunus kaasa. 

«Ma ütles neile, et «te peate ametivõime aitama, et ta läheks kohtu alla»,» sõnas Evans. «See on vastuvõetamatu.»

«Temasugused naised on need, kes pööravad inimesi seksitööstuse vastu, kuigi tegelikult ei teeks me kunagi midagi sellist, aga me jääme ikka selles kõiges süüdi,» selgitas ta. «See on šokeeriv. Lihtsalt šokeeriv.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles