Sissemurdmisele reageerinud politseil tuli hoopis loomade massikaklus laiali ajada

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Pildil olev pesukaru otsustas pärast massikakluse laialiajamist sündmuskohale jääda ja selgitas ohvitseridele, et tegemist oli lihtsa perekondliku arusaamatusega.
Pildil olev pesukaru otsustas pärast massikakluse laialiajamist sündmuskohale jääda ja selgitas ohvitseridele, et tegemist oli lihtsa perekondliku arusaamatusega. Foto: Kuvatõmmis Richmondi politseijaoskonna Facebookist

California politsei vastas jõulukuu esimesel päeval väljakutsele, kus läks püüdma arvatavaid sissemurdjaid. Suureks üllatuseks ootas neid ees aga tosin omavahel kaklevat pesukaru.

Richmondi politseijaoskonna teatel sõitsid kohaliku ettevõtte City Corporation Yard territoorimule kohale kaks ohvitseri, sest üks ettevõtte töötaja tegi väljakutse seoses sellega, et kuulis kontori välisukse taga kõva paugutamist, mis kõlas nagu üritaks keegi uksest läbi murda, vahendas Richmondi politsei. 

«Ehkki vaimselt olid kohale läinud võimuesindajad valmis kuriteole vahele sekkuma ja sissemurdmist takistama, ei olnud nad tõenäoliselt valmis üllatuseks, mis neid ees ootas,» kirjutati jaoskonna Facebooki lehel jagatud postituses. 

Politseinikud leidsid nimelt eest tosin omavahel kaklevat pesukaru.

Kui võimuesindajad asusid pesukarude massikaklust lahutama põgenesid kõik karvakerad, peale ühe, kes otsustas sündmuspaika jääda, lääne suunas. Sündmuspaigale jäänud pesukaru osas naljatles jaoskond Facebooki postituses, et ilmselt üritas loom neile selgitada, et tegemist oli tavalise peresisese erimeelsusega.

Politsei lisa, et nad suutsid pesukarude sissetungi edukalt peatada ja lahkusid seepeale ka ise sündmuskohalt. 

«Silmapaistev meeskonnatöö ja juhtumi üksikasjade kajastamine Swingsi ja ööpatrullis olnud ohvitseride vahel. Eriline tunnustus ohvitser Hodgesile kahtlustatavate asjakohaste kirjelduste ja põgenemissuuna edastamise eest,» seisis lõbusa postituse lõpus.

RACCOON INVASION Officers responded to the City Corporation Yard regarding a possible in-progress burglary. The caller...

Posted by The Richmond Police Department on Teisipäev, 1. detsember 2020
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles