Fitnessikaunitar Kaisa Abner lajatab: paar päeva kapsast nämmutades saledaks ei saa (1)

Elu24
Copy
Kaisa Abner.
Kaisa Abner. Foto: Jüri Kartul

Personaaltreener ja fitnessisportlane Kaisa Abner (29) selgitab värskes instapostituses, kuidas tasakaal on kõige alus. 

?? ???? ???????? ?????, ??? ?????, ?? ???? ????????? ?? ????????? ?????????.

«Kas ma puhkusereisidel träkin enda toitu? Hell No! (põrgu päralt, ei - toim, ingl k). Milleks? Puhkus ongi puhkus – kõigest. Tööst, treeningutest, inimestest, stressist, preppimisest... kõigest! Stepsel välja korralikult!» kirjutab fitnessisportlane värskes instapostituses.

«Mulle meeldib mu elu. Mulle meeldivad mu rutiinid, mis keerlevad ümber jõusaali, toidukaalu ja tervislike valikute, aga tasakaal on endiselt kõige alus.»

«Seega, kui sa juba ette paanitsed, mida jõulud toovad, siis chill da F down (rahune maha - toim, ingl k). Nädal nautimist aega perega. Nädal nautimist glögi ja piparkookidega ei tee sulle mitte essugi! Aitab hoida kainet mõistust ja annab energiat ja jõudu, et terve ülejäänud aasta edasi panna,» selgitab ta.

«Mitte keegi ei saanud saledaks paar päeva kapsast nämmutades... ja mitte keegi ei läinud paksuks paar päeva kooki süües. Suur plaan on see, mis loeb.»

«Stressa parem selle pärast, kas verivorsti kõrvale ketšupit pakutakse, sest no mida helli – kes sööb pohlamoosi?» kirjutab ta humoorikalt postituse lõppu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles