Lapselaps hooldekodus paranevast Ita Everist: tal läheb päev-päevalt paremaks

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Näitlejanna Ita Ever
Näitlejanna Ita Ever Foto: Raul Mee / Postimees Grupp/Scanpix Baltics

Eesti teatri grand old lady, 89-aastane Ita Ever taastub hooldekodus teda suvel tabanud insuldist.

«Vanaema seisund on okei, alati võiks ju ka parem olla, aga praegu on stabiilne ja ikkagi päev-päevalt läheb aina paremaks,» rääkis Ita Everi pojapoeg Alfred Baskin Elu24-le.

Baskin lisas, et vanaema parima taastumise nimel soovib pere nüüd mõnda aega meedia tähelepanust eemal olla. «Ta (Ita Ever - toim) on ka ise öelnud, et ei soovi meediale väga praegu kommentaare anda, sest see kõik, mis praegu on, on peresisene asi,» sõnas Baskin.

Igatahes loodab pere jõulud koos vanaemaga juba kodus veeta. 

Baskin rääkis oktoobri lõpus Elu24-le, et Ita Everit tabas insult juba juulis. 

«Eks te võite ise arvata, mida üks üle 80-aastane naine sellisest asjast arvab. See lööb ju kogu igapäevarütmi sassi,» tunnistas Baskin oktoobris, et Everiga juhtunu on mõjunud rängalt tervele perele.

Baskin rääkis, et vanaema sai vahepeal ka haiglast välja, kuid tervise halvenemise tõttu tuli Eesti teatri grand old lady'l haiglasse naasta. 

Kuuldus sellest, et legendaarse näitlejanna tervis ei pruugi olla parimas korras, hakkas levima septembri alguses, kui Draamateater võttis mitmeks kuuks mängukavast maha komöödia «Tuhk ja akvaviit», mille peaosas on Ita Ever.

Elu24 uuris toona Draamateatrist, miks etendus kavast maha võeti. Teatri turundusjuht Tanel Tomson selgitas siis, et etendus pandi pausile juhtkonna otsusel. Kas see on seotud näitleja tervisega, Tomson kommenteerida ei soovinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles