Jäääär tähistab sünnipäeva koos Jaanus Nõgisto ja Mari Pokineniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäääär
Jäääär Foto: Raigo Pajula

Reedel, 27. jaanuaril tähistab Jäääär Rock Cafes toimuva kontserdiga oma 21. sünnipäeva. Tähtsa päeva puhul on ansambel lavale palunud ka legendaarse Jaanus Nõgisto ja tõusva tähe Mari Pokineni. Piletid on müügil Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Tänaseks on 1991. aastal sündinud Jäääär saanud kaante vahele tosin helikandjat ja tublisti üle saja laulu. Jaan Söödi sõnul on bändi kõlapilt viimase aasta jooksul uuenenud ja muutunud.

«Me ei ole seisma jäänud, vaid oleme üsna aktiivselt proove teinud ja pidevalt uusi muusikalisi nüansse otsinud,» rääkis Sööt.

Jäääär on rõõmustanud oma sõpru nii suvetuuridel kui jõuluajal. Traditsiooniliselt toimub kontsert ka sünnipäeviti - külalised on sel puhul oodatud nii lavale kui saali. Jääääre legendaarsele nelikule lisaks on seekord laval tšellist ja viiuldaja Ann Kuut ning «rujaline» Jaanus Nõgisto mandoliinil.

«Ann õpib praegu muusikaakadeemias tšellot, aga ta on meiega koos olnud üsna mitmel turneel. Ta mängib nii viiulit kui tšellot ja rikastab meie kõlapilti. Mandoliin tundub aga olevat instrument, mis huvitab Nõgistot praegu kõige rohkem, ta otsib sealt uusi ning natuke ebamandoliinilikke võtteid. Meie õpime praegu hoolega Nõgisto lugusid ja vastupidi,» lisas Sööt.

«Väga hea meel on lava jagada ka praeguse aja ühe omanäolisema Eesti noore lauljatari Mari Pokineniga.»

Näitlejaharidusega siiras ja lihtne Mari Pokinen kirjutab muusika iseenda tekstidele. Teeb seda siin ja praegu, aga püüab ikka kuidagi tabada igavikku. Laulja 11 looga debüütalbum «22» ilmus 2010. aastal.

Piletid 27. jaanuaril toimuvale kontserdile hinnaga alates 8 € on eelmüügis Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafe kassas. Uksed avatakse kell 21.00

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles