VIDEO ⟩ Droon toob mängijatele õlut: Michael Jordanile kuuluvale golfiväljakule pääsevad ainult vähesed väljavalitud

Elu24
Copy
Endisele korvpalli superstaarile Michael Jordanile kuulub golfiväljak, kuhu pääseb ainult isiklike kutsetega.
Endisele korvpalli superstaarile Michael Jordanile kuulub golfiväljak, kuhu pääseb ainult isiklike kutsetega. Foto: Thibault Camus)/AP/Scanpix

Korvpallilegend Michael Jordanile kuulub luksuslik golfiväljak The Grove XXIII, mille nimes on otsene viide Jordani mängijanumbrile 23. Möödunud aasta sügisel avatud väljak asub Floridas.

Golfiväljakul on panustatud igasse peenesse detaili. Tennisekarjääri lõpetanud taanlanna Caroline Wozniacki jagas Instagramis videot selle kohta, kuidas golfiväljakul The Grove XXIII tuuakse mängijatele «napsipoolist».

Ja ka sellest poleks hullu, kui golfirajal läheb kõht tühjaks ning klubihooneni oleks pikk tee minna, Jordanile kuuluvale väljakule lendavad droonid, kes golfaritele söögipoolise alla kiigutavad.

Golf.comi teatel toovad droonid rajale ka õlut. Sotsiaalmeedias on jagatud videot, kus droon maandub griinile, kaasas kast kesvamärjukest.

«Tuleviku» golfiväljakule pole aga sugugi kerge pääseda. Golf.comi andmetel on The Grove XXIII-l vähem, kui 100 liiget. Klubiliikmeks saab vaid personaalse kutse alusel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles