Röövist teatanud hispaanlanna jäi hoopis ise politseile haledalt vahele

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Käerauad. Pilt on illustreeriv
Käerauad. Pilt on illustreeriv Foto: Ivan Mateev / PantherMedia / Scanpix

Costa Blancal elav hispaanlanna sattus politseiga pahuksisse pärast seda, kui teatas neile, et kaks mootorrattaga sõitnud noormeest röövisid temalt koti, kus oli sees 6000 eurot. 

Benidormiast pärit 37-aastasel naisel ei olnud aimu ka, millise pahanduse ta endale kaela tõmbas, kui helistas hiljuti politseisse ja rääkis neile loo, kuidas kaks mootorrattaga sõitnud noormeest teda tänaval röövisid, vahendas Olive Press. 

Naine käis ka politseis juhtunu kohta avaldust kirjutamas ning politseiuurijad asusid asja selgitama. Hulk turvakaamerate salvestisi läbi vaadanud ja võimalike tunnistajatega rääkinud politsei avastas aga, et seal piirkonnas ja naise märgitud ajal ei olnud ühtegi röövi toimunud. 

Seepeale tunnistas naine, et mõtles röövimise loo välja ja tuli lagedale uue versiooniga loost, kuidas 6000 eurot kadus. 

Nimelt mässis naine end veel suuremasse valedevõrku jutustades politseile, kuidas ta tegelikult ei teagi, kuidas ja millal täpselt raha kadus või kes selle varastas. 

Röövimise välja mõelnud naine rääkis politseile, kuidas lahkus tol saatuslikul päeval töölt ja suundus koju, kuid otsustas enne seda pisut poodides käia. 

Kuskil töökoha ja kodu vahel läks aga suur summa sularaha, mida naine endaga kaasas kandis, kaduma. Naine ei teadnud, kas ta oli selle ise kaotanud või tõesti varastas keegi selle. 

Oma töösse väga põhjalikult suhtuvad politseinikud avasid uue uurimise ning vaatasid taaskord läbi suure hulga turvakaamerate salvestisi ja rääkisid mitmete võimalike tunnistajatega

Ja mis selgus, ka see lugu raha kadumisest või võimalikust vargusest ei osutunud tõeks. 

Reaalsus oli see, et naine soovis teatada vägivallaga seotud röövikuriteost lihtsalt sellepärast, et kindlustusfirma hüvitaks tema olematu rahalise kahju.

Lõpptulemusena vahistas politsei naise ja talle esitati süüdistus kuriteo kohta valetamises ja omastamises. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles