PURJUS JA ALASTI ⟩ Florida mees sattus tänavu juba neljandat korda trellide taha, sest ei suuda rusikaid taskus hoida

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Austin Kameron Mayer
Austin Kameron Mayer Foto: Silver Springs Police Department

Floridas tuli politseil selle aasta jooksul juba neljandat korda seoses vägivallatsemisega vahistada sama mees, kes sel korral jauras purjus päi ja ihualasti ringi ning üritas ühe mehe ja oma tuttava naisega kakelda. 

25-aastast Austin Kameron Mayerit süüdistatakse sel korral vägivallatsemises seoses kägistamisega ning kallaletungis pärast seda, kui ta sattud oma tegudega taas eelmise nädala kolmapäeval politsei huviorbiiti, vahendas Ocala News. 

Marioni maakonna šerifi büroo aruande kohaselt ulatus tema verest mõõdetud alkoholiolisisaldus viis korda kõrgemaks seaduses lubatud piirist. 

Sel aastal jäi Mayer esimest korda politsei huviorbiiti 6. mail, kui ta vahistati seoses vägivalla juhtumiga. 13. septembril vahistati ta taas seoses kriminaalsete pahandustega, muuhulgas ründas ta taaskord teist inimest. 

Juba 3. oktoobril tuli politseil mees taas vahistada, seekord seoses kahe erineva ründmise süüdistusega. 

Novembris vahistati ta aga seoses sellega, et jättis kohtusse kohale tulemata. 

Viimases, eelmise nädala vahejuhtumis nägi sündmuskohale saabunud šerifi asetäitja kuidas Mayer tõukas selja tagant meesohvrit.

Sellele järgnevalt üritas purupurjus Mayer ohvri peal kasutada ja kägistamisvõtet. Ta mässis ka oma jalad ohvri puusade ümber ja surus käega tema kõrile. Šerifi asetäitjal tuli Mayer jõuga ohvrist eemale tirida. 

Seepeale proovis Mayer võimuesindajal takistada tema käte raudu panemist. 

Sündmuskohale saanud veel teinegi šerifi asetäitja, kes aitas Mayeri patrullsõidukisse tõsta, sest purupurjus ja alasti mees ei suutnud ise püsti seista. Sõiduki poole kõndides ta kõigele lisaks ka komistas ja urineeris enda peale. Tema silmad olid verest tulvil ja ta lõhnas alkoholi järele, öeldi aruandes.

Naisohver, kes on Mayeri lähedane tuttav, ütles, et soovis pärast seda, kui sai aru, et Mayer jõi jälle, lihtsalt lahkuda, sest teab, milliseks mees purjuspäi muutub.

Naise sõnul lükkas Mayer teda selle peale, kui ta üritas kodust lahkuda. Mayer tiris naist juustest ja lükkas teda seljatagant, proovides sundida naist kohale jääma. Võimuesindajad naisel nähtavaid vigastusi ei tuvastanud ja naine keeldus ka arstiabist.

Meesohvri sõnul sekkuski ta asja siis, kui märkas, kuidas Mayer naisohvrile kallale läks. 

Meesohver üritas lihtsalt Mayerit naisest eemal hoida, kuni Mayer hoopis teda ründama asus. Ohvri sõnul kukkusid nad rüseluse käigus ühel hetkel pikali ja nii prooviski Mayer teda kägistada. Ka meesohvril ei olnud ühtegi nähtavat vigastust. 

Mayer viidi Ocala piirkondlikku meditsiinikeskusesse, kus ta palus šerifi asetäitjal pidevalt end vabaks lasta, sest arvas, et ta ei ole midagi valesti teinud. Ta üritas korduvalt ka haiglast põgeneda. 

Mayer viidi hiljem Marioni maakonna vanglasse, kus ta vahistati ja talle määrati 7000 dollari suurusne kautsjon. Ta peab ilmuma Marioni maakohtusse 5. jaanuaril 2021.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles