VIDEO ⟩ USA spordi supertähe hunnitus häärberis jõlkunud kodutu: tahtsin näha, kuidas rikkad elavad

Elu24
Copy
Gisele Bündchen ja Tom Brady .
Gisele Bündchen ja Tom Brady . Foto: Charles Sykes/AP/Scanpix

Politsei leidis esmaspäeval Zanini Cineusi nimelise mehe maailma läbi aegade ühe parima ja kuulsama ameerika jalgpalluri Tom Brady ja tema abikaasa Gisele Bündcheni häärberi keldrist.

Politsei sai kutsumata külalisest teada tänu Brady kodus olevale alarmsüsteemile. Cineus politseile vastupanu ei osutanud ning korravalvurite sõnul polnud mehel mingeid röövimiskavatsusi.

Brady ning tema elukaaslane, maailmakuulus tippmodell Gidele Bündchen panid 2015. aastal valminud häärberi müüki 40 miljoni dollariga. Hetkel on hind langenud 34 miljoni dollarini. Häärber seisab tähjalt, sest Brady vahetas klubi ning seoses sellega ka elukohta. 

Politsei nägi kodutu Cineuse sekeldamisi maja ümbruses ja selle sees turvasüsteemi abil, kaamerad on paigutatud kõikjale häärberi lähedusse ning ka maja ruumidesse. Politsei pidaski oma loal majas ringi käinud Cineuse kinni hoone keldris. 

Zanini Cineust on varemgi Tom Bradyga seostatud, sest just tema varastas Brady 10 000 dollarit maksnud New Englandi Patriotsi mängijasärgi Hall of Fame`ist 2019. aastal.  Kodutul mehel on varasemast kukil veel neli kriminaalasja. 

Brady on kuuekordne Super Bowli tšempion, tänavusel hooajal kuulub mängujuht Tampa Bay Buccaneersis.

Vaata milline Brady häärber välja näeb siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles