TA ON TAGASI ⟩ Britney Spears andis koos tuntud poistebändiga välja uue singli

Elu24
Copy
Popstaar Britney Spears.
Popstaar Britney Spears. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Popstaar Britney Spearsi elu ei ole viimastel aastatel olnud kerge. Küll jättis ta pooleli oma tuuri ja meedias isegi spekuleeriti, et ta on oma karjääri lõpetanud. Nüüd aga andis Britney koos tuntud poistebändi Backstreet Boys'iga välja uue singli ja tegi fännidele veel ühe toreda üllatuse.

Muusikast teadmata ajaks loobunud popstaar Britney Spears (39) on kestval aastal olnud palju meediatähelepanu keskmes. Esiteks on tema veidi kummalised sotsiaalmeedia postitused fännid murelikuks teinud. Teiseks vahendas meedia pingsalt Britney eeskoste olukorda, millest popstaar tahab pääseda. Hetkel vastutab Britney varade eest tema isa Jamie Spears.

Kõigele sellele vaatamata selgus aga 10. detsembril, et Britney on vaikselt muusikaga tegelenud. Nimelt avaldas lauljatar oma Instagramis, et ta on koos Backstreet Boys'iga välja andnud uue singli nimega «Matches». Loo postitas Britney ka oma ametlikule Youtube'i kanalile. Tundub, et muusikavideo hetkel puudub.

Lisaks sellele avaldas Britney, et annab välja «uue albumi». Täpsemalt öeldes erilise deluxe uusversiooni 2016. aastal ilmunud albumist «Glory». Sellelt leiab värskeid remikse ja ka uue singli «Matches». «Ma loodan, et see toob sulle rõõmu,» kirjutas Britney oma Instagrami postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles