SKANDAAL ⟩ Ema tegi identsele kaksikule tätoveeringu, sest beebid olid eristamatud

Elu24
Copy
Ema last hoidmas, illustreeriv.
Ema last hoidmas, illustreeriv. Foto: EPA/Scanpix

Vanaema oli uudist kuuldes endast väljas. Samas oli just tema see, kes kogemata valele beebile ravimit andis...

Hiljuti kaksikud sünnitanud ema jagas sotsiaalmeedias muret, millega enamik lapsevanemaid maadlema ei pea. Pojad Jack ja Sam olid nii sarnased, et isegi tal endal oli võimatu neil vahet teha.

Samas peab Jack oma kaasasündinud tervisevea tõttu saama kord nädalas süsti. Asi läks aga tõsiseks, kui vanaema, kelle hoida lapsed usaldati, tegi süsti valele beebile.

«Ta märkas viga kohe, helistas hädaabisse ja nad viidi haiglasse,» täpsustas 31-aastane ema. «Selleks ajaks, kui ma jõudsin, oli Samile antud juba vasturavi ja nad jõid mõlemad mahla ning rõõmustasid tähelepanu üle.»

Ema sõnul polnud beebi oteselt ohus, kõige enam võis sellest tulla kõhuprobleeme, vahendab LadBible. Vanaema oli aga täitsa endast väljas, nii pidi ema beebid lastesõime saatma.

Beebile tätokas?

Sellest tõugatuna sai ema ka erakordse soovituse. Kuigi muidu ei tehta tätoveeringuid alla 18-aastastele, soovitati tal üks kaksikutest «ära märkida», et sarnast viga enam ei juhtuks.

Tätoveerija
Tätoveerija Foto: LADbible

Nii tehtigi - Jackile tätoveeriti 2-millimeetrine pruunikas laiguke kõrvalestal, mis meenutas sünnimärki. «Seletasin ämmale, et nad tätoveerivad sünnimärgi, mitte suurema pliiatsiotsast,» kirjutas ema.

«See peaks kaduma paari-kolme aasta pärast, aga selleks ajaks peaks neil ka iseloomulikke jooni arenenud olema ja seda poleks vaja üle teha.» sõnas ta. «Vestlesime abikaasaga ja ma tegin selle ära.»

Vanaema ei olnud aga üldse rahul. «Ämm vihastas s*taks kui ma talle tätoveeringust rääkisin,» muljetas naine. «Üritasin selgitada, aga tema läks endast välja.» Kuigi vanaema ise ei leidnud tätokat üles, oli ta ikka otsuse peale närvis.

«Ma usun, et tegin vajaliku arsti soovitatud asja, tätoveering kaob ilmselt päikese käes kui ta kasvab,» arvas ema. Küll aga ei mõista tema sõnul paljud sellist keha muutmist juba beebieas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles