KÕIGEST NALI Vallatu peovideo postitanud kõrtsilaulik Ergo tunnistas, et valetas selle Eestisse (2)

Elu24
Copy

Sotsiaalmeedias eile levinud vallatu peovideo osutus hoopis tundmatu kõrtsilauliku Ergo Korpi reklaamitrikiks. Kui mees ise kinnitas Elu24-le, et filmitud on Pärnus, siis nüüd on selgunud, et ta luiskas.

Facebookis esmaspäeval levinud videos on näha, kuidas kahe pidulise vahel lahvatab kirelõõm ja nad ei hoia end avalikus kohas tagasi. «Lokaalides elu keeb,» kirjutas video postitanud muusik Ergo Korp.

Kui Elu24 võttis Korbiga ühendust ja küsis, millal ja millises lokaalis video on filmitud ja kas sündmus toimus praegu või varem, siis vastas Korp: «lokaalides tõepoolest elu keeb. Tegu suvel Pärnus toimunud peoüritusega, koha nime jätaks enda teada.»

Korp kirjeldas veel, et asjaosalisi lokaalist välja ei visatud. «Armunud noorpaar kutsuti korrale ja pidu jätkus. Tänavu üldse turvamehed väga harva viskavad kedagi välja, kuna koroonakaose ajal on iga kliendi jäetud raha oluline.»

«Ja teie küsimusele, kas ülemeelikud saadeti koju, vastaks, et ülemeelikud peod toimuvad ju tegelikult siiani, veidi varjatumalt, aga siiski,» sõnas Korp ja jätkas, «kuna te juba mulle kirjutasite, siis uurin, äkki saate väikese nupu ka teha sellest, et sain uue laulu valmis.»

Juba videouudise avaldamise järel leidus neid, kes kahtlesid, kas see ikka on tehtud Eestis, kuigi Korp kinnitas, et on. Eile hilisõhtul tunnistas ta oma Facebooki seinal, et tegemist oli hoopis vanema peoklipiga Inglismaalt.

Avaldame tema postituse muutmata kujul:

«Tõmbame päeva kokku. Head sõbrad, kuidagi natukene kurb oli vaadata seda, et kõik mis sotsiaalmeedias levib on ka mõnede jaoks tõde. Ma vist ise osaleks kõikidel nendel pidudel mis sedapsi käivad. Tegu siiski Brittide ürituselt 2016 driimitud videoga. Mis muidugi ei tähenda seda, et meil ei võiks selliseid toimuda. Alati lugege ja kahelge selles, mis teile ette söödetakse. Samas on nukker see, et minu(meie)suguste nn kõrtsimuusikute uusi laule avaldab Elu24, Delfi jne alles siis, kui sellel on eelnev, näiteks keeleka tegemise lugu eellooks. Ilusat Jõulu. Eksperimenteerige näiteks piparkookidega, küll see klubi keelekas ka tuleb.»

Grammikene tuntust kõrtsilaulik Ergo nüüd ka sai. Tema vigur meeldis isegi puuetega inimeste Eurovisioonilt Eestile teise koha toonud meelahutajale Arnold Oksmaale. «Väga hea reklaamitrikk, väga hästi välja mõeldud, olgugi et Pärnus ei juhtunud,» kirjutas Oksmaa ja pani laigi.

Nüüd näpud püsti, Ergo laulab teile veel ühe laulu:

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles