FOTOD ⟩ Kulturismi supertähe üllatav avaldus: kas naised on minust huvitatud? No teate...

Elu24
Copy
Kanada tippkuklturist Chris Bumstead.
Kanada tippkuklturist Chris Bumstead. Foto: Instagram

Kulturismisaidi Generation Iron veergudel uuriti staaratleedi Chris Bumsteadi käest, kas tänu kehale on ta palju naisi saanud. Ajakirjanik eeldas, et paljud mehed alustavad kehaehitamisega just eesmärgiga vastassugupoole silmis atraktiivne olla.

«On naljakas, et mehed rassivad jõusaalis ja loodavad läbi selle kauneid tütarlapsi võrgutada. Neile on oluline kasvatada lihaseid ja eputada sikspäkiga. Ja siis pööravad nad täiega ära. Jõusaalis virisevad ja vinguvad, kuid siiski pingutavad ja lihtsalt lähevad liiga suureks kätte. Võin pea anda, et enamikule naistest kulturistid ei meeldi,» rääkis Bumstead omast kogemusest.

«Kui mees on liiga suur ja liiga musklis, siis peetakse teda pisut eemaletõukavaks, kui mees on aga liiga sale, siis peavad naised teda liialt kleenukeseks,» selgitas 25-aastane kulturist.

Bumstead rääkis, et tunneb naisi, kes peavad teda väljaspool võistluslava täiuslikuks, sest siis on tema kehal ka pisut «pekki».

«Kui nädal enne võistlusi on kõhulihased sajaga pingul ja veresooned tungivad naha alt esile, siis arvavad naised, et see on vastik. Et see on liig. Nad on öelnud, et neile see ei meeldi. Naljakas, et asi millega sa loodad naisi saada, hoopis peletab nad eemale.»

Kanadalane Bumstead on 185 sentimeetrit pikk ja kaalub üle saja kilo. Ta võitis eelmisel aastal Mr. Olympic võistliustel Classic Physique-tiitli. Kulturismi suursündmus leiab taas aset järgmisel nädalavahetusel Las Vegases. Loomulikult on Bumstead osavõtjate nimekirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles