Fännid mures: kas Desiree suhe kuulsa toitumisnõustajaga jooksis juba karile?

Elu24
Copy
Desiree tiktokid ajavad fänne segadusse.
Desiree tiktokid ajavad fänne segadusse. Foto: Kaadrid TikToki videotest

Hiljuti TikTokiga liitunud lauljatar Desiree Mumm on pannud fännid muretsema, kuna postitab ühismeediakontole lahkuminekuga seotud videoid. Alles mõne kuu eest lahvatas armuleek tema ja toitumisnõustaja Erik Orgu vahel.

21-aastane Desiree jäi TikTokis silma videotega, milles kirjeldab lahkuminekut. «Kui sa olid temast juba üle saamas, aga siis näed mingi 12-aastase tiktokki, kus teie nimede esitähed on kokku pandud,» kirjutas ta ühes videos, kus lauljatari võib näha nutmist teesklemas.

@thisisdesireem

#foryou #fyp #fy

♬ original sound - saysez

Teise video sissejuhatuseks kirjutas Desiree: «Ma mõtlemas oma peas: okei, universum, anna mulle märk, et see suhe ei ole õige, sellega, et lamp hakkab vilkuma.» Videos on seepeale näha, kuidas lambike ära kustub. Väidetavalt juhtus see siis, kui Desiree hommikul trepist alla läks. «Ei lõpetanudki vilkumist, pidin lambi kustu panema. See on märk,» kinnitas lauljatar.

@thisisdesireem

Ma mõtlesin seda kui hommikul trepist alla tulin ja 5 min hiljem see. Ei lõpetanudki vilkumist, pidin lambi kustu panema. See on märk#foryou #fyp #fy

♬ Oh No - Kreepa

Mure on aga asjata, kuna Desiree kinnitas Elu24-le, et tema eraelus on kõik kõige paremas korras ning tegemist oli kõigest humoorikate sketšidega. «Need sketšid, mida sinna (TikTokki – toim) postitan, on lihtsalt meelelahutusliku eesmärgiga. Nagu nägite, tegin sketši ka abiellumise kohta. Reaalsuses ei ole lahkuminekut ega abielu,» selgitas lauljatar ning toonitas, et tema TikToki sketše ei tasu edaspidigi tõsiselt võtta.

Toitumisnõustaja Erik Orgu ja tunamullu Eesti Laulul osalenud Desiree Mumm tegid suhte avalikuks tänavu septembris. Orgu on varem olnud abielus terapeut Kati Lehepuuga (praegu Lehepuu-Söödor). Kaks aastat kestnud abielu läks lõhki 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles