Vene oligarhi Roman Abramovitši eksnaine ootab Kreeka miljonäri last

Elu24
Copy
"Dasha Zhukova.
"Dasha Zhukova. Foto: Scanpix/COVI

Vene oligarhi Roman Abramovitši (53) eksabikaasa Dasha Zhukova (39) ja Kreeka miljonär Stavros Niarchos (35) saavad peagi lapsevanemateks, kirjutab Page Six.

Page Six vahendab, et uudist kinnitasid väljaandele paari lähikondlased. Sõprade sõnum on Dasha ja Stavros uudise üle ka väga rõõmsad.

39-aastane Dasha Zhukova ja Kreeka miljardär Stavros Niarchos (35) registreerisid oma abielu 2019. aastal Pariisis.

2020. aasta jaanuaris pidasid nad Šveitsis San Moritzi suusakuurordis maha võimsa pulmapeo, kuhu on kutsutud ligi 500 külalist.

Teiste seas oli pulma kutsutud ka mitmeid staare, nagu näiteks jalgpallur David Beckham, Hollywoodi näitleja Gwyneth Paltrow, supermodell Karlie Kloss, näitleja Liv Tyler ja moelooja Diane von Furstenberg.

Pulmapidu toimus San Moritzi Kulm luksushotellis, mis kuulub Niarchose perekonnale. Tavaliselt maksab öö selles hotellis vähemalt 600 naela ehk ligi 700 eurot. Sel nädalavahetus oli hotell tavakülastajatele aga pulmapeo tõttu suletud.

Terve nädalavahetuse kestnud pulmapeo maksumus oli ligi 5 miljonit naela ehk ligi 6 miljonit eurot.

Stavros, kes kuulub Niarchose dünastiasse, on varem deitinud selliste kuulsustega, nagu näiteks Paris Hilton, Lindsay Lohan, Mary-Kate Olsen. Lisaks oli ta seitse aastat koos modelli Jessica Hartiga.

Dasha on Moskvas sündinud edukas ärinaine ja kunstigalerii omanik. Nad olid Stavrosiga sõbrad ligi kümme aastat, enne kui neist paar sai.

Dasha ja Venemaa üks rikkamaid ärimehi Roman Abramovitš lahutasid abielu 2017. aastal, kooselust on neil kaks last Aaron Alexander Abramovitš ja Leah Lou Abramovitš.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles