«Rannamaja» lapsesuu Toomas avaldas, kellele ta surma soovib (1)

Elu24
Copy
«Rannamaja» staar Toomas Talen.
«Rannamaja» staar Toomas Talen. Foto: TV3

Popi suhtesarja teises hooajas osalenud Toomas Talen tuli öö hakul välja karmi vaktsiinivastase sõnumiga, mis on juba ühismeedia kihama ajanud.

«Rannamajaski» kummaliste sõnavõttude ja mõistukõnedega esinenud Toomas postitas ööl vastu tänast Instagrami story'sse karmi sõnumi: «Mina, Toomas Talen, südamest loodan, et kõik, kes endale COVID-19 vaktsiini teha lasevad, surevad ära.» Surmasoovi taustal on millegipärast Toomase naeratav nägu.

Varem maskikandmise kohustuse vastu võidelnud tõsielustaar paistab arvavat, et vaktsiine kasutatakse maailma rahvastiku vähendamiseks.

Ekraanitõmmis Toomase väljaütlemisest on liikvele läinud juba Twitteris, kus seda jagas edasi juutuuber Sidni Tomson. Tõsielustaarile säutsus vastu ka kodumaise hevibändi Herald solist Sven Varkel: «Väga armas temast. Aga vot ei sure, kiuste ei sure.»

Samuti on Toomase vaktsiinivastasest postitusest tehtud teistsugune versioon: «Mina, Toomas Talen, südamest loodan, et kõik, kes endale COVID-19 vaktsiini teha lasevad, naudivad rahulikke pühi!»

Kui kõik läheb plaanipäraselt, jõuab koroonavaktsiin Eestisse juba jaanuarikuus, vahendas Postimees. Esimestena vaktsineeritakse tervishoiutöötajad, hoolekande asutuste töötajad ja elanikud ning vanemad kui 70-aastased inimesed. Teiste eestlasteni jõuab vaktsiin loodetavasti kevadel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles