PILDID JA VIDEOD ⟩ Colombia kaunitar teenib kuus ligi 8000 eurot, sest oskab ühte trikki teha (1)

Elu24
Copy

Colombiast pärit Una Cakes (25) pöördus OnlyFansi poole, kui kaotas töö kohalikus stripiklubis. Internetis on ta nüüd väga popp, sest suudab tagumikuga teha midagi sellist, mida iga naine ei oska – arbuuse lömastada. Jah, sa lugesid seda õigesti.

Colombiast Medellínist pärit naine pöördus täiskasvanutele mõeldud platvormi poole pärast seda, kui kaotas pandeemia ajal töö kohalikus stripiklubis. Nüüd teenib ta ligi 8000 eurot kuus, sest suudab oma tagumikuga lömastada arbuuse. 

Daily Star kirjutab, et naisterahva uhke taguots pole siiski «looduse poolt antud», vaid ilukirurgid on seda kohendanud. 

Una, kes pole mitte kunagi n-ö tavatööd teinud, sõnas: «Enne karantiini armastasin ma eksootiliseks tantsijaks olemist.»

«Aga nüüd on kõik klubid kinni ja üllataval kombel on mul nüüd palju parem töö, ma olen täiskohaga veebitüdruk.»

«Esimese kuuga teenisin ma 10 000 dollarit (umbes 8204 eurot)

«Seda pole palju, kui võrrelda seda, kui palju teised tüdrukud teenivad, aga esimese kuu kohta pole see üldse halb, eksole?»

«Meestele meeldib mu suur tagumik ja see, kui ma sellega asju lömastan, nagu näiteks arbuuse või kooke.»

Samas tunnistab Una, et mehed küsivad teinekord temalt väga veidraid palveid. Näiteks palus üks mees, kas naine saadaks talle enda kakat. Sellega ta siiski nõus polnud.

«Mulle pööratakse avalikes kohtades nagunii väga palju tähelepanu, aga nüüd, mil ma olen internetimodell, tunnevad inimesed mind ära ja see teeb mind nende jaoks veelgi seksikamaks.»

«Üks pöörasem palve, millega ma kaasa läksin, oli see, et ma tõstsin šoppamise ajal oma seelikusaba üles ning näitas talle oma tagumikku.»

«Samuti on palju ka neid inimesi, kes ütlevad, et tahavad mu peeretusi nuusutada,» tunnistas naine.

Kuigi naine saab meestelt rohkelt tähelepanu, pole tal kallimat. «Seda tööd tehes on väga raske suhtes olla,» tunnistas ta. «Mehed on kas armukadedad, sest ma näitan internetis ennast liiga paljalt või siis lihtsalt kardavad mind.»

Tal on Instagramis 963 000 jälgijat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles