SKANDAAL Noore modelli sõnul avaldas Tommy Cash ülipaljastava pildi kokkuleppeta

Elu24
Copy
Tommy Cash
Tommy Cash Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Skandaalne räpp-superstaar Tommy Cash lajatas täna sotsiaalmeedias isegi enda kohta äärmiselt pilkupüüdva promokampaaniaga. Tuleb aga välja, et keegi on petta saanud...

Räppar Tommy Cash pani täna sotsiaalmeediasse üles oma järgmisel neljapäeval toimuma pidanud ürituse promo. See paistis aga silma erakordselt paljastava promopildiga.

Räppar, kes on ka varem väga omanäoliste postitustega silma paistnud, pani sel korral aga kõik letti. Nimelt saatis postitust pilt, kus Cash ajab diivanil asju alasti neiuga, kel on juhtumisi kolm pead.

Modell kutsus fänne postitust raporteerima, kuna see oli paljastav.
Modell kutsus fänne postitust raporteerima, kuna see oli paljastav. Foto: Kuvatõmmis

Mark Zuckerbergi rakenduste algoritmist möödasaamiseks olid modelli strateegilised piirkonnad hägustatud. Seda aga mitte pikslitki rohkem, kui hädasti vaja.

Avaldas loata alastipildi?

Sellele reageeris aga oma Instagrami kasutajal kiirelt modell ise, kes kutsus oma jälgijaid üles postitust raporteerima. «Me ei leppinud kokku, et see nii paljastav oleks,» põhjendas ta.

«Ikka ootan, et mänedžer vastaks,» teavitas ta mõne aja möödudes Instagrami story's. Enda sõnul oli ta foto lasknud teha tasuta austusest Cashi vastu. «Tea oma väärtust,» pani ta jälgijatele südamele.

«Kui foto juba üleval on, oleks artistist viisakas maksta,» arutles 20-aastane modell. «Mõnisada [eurot] ei peaks suurt midagi olema, kui sa oled üks jälgitumatest artistidest Eestis.»

Tõepoolest, Cashi Instagramis läks alastipilt tohutu vaatajaskonna ette. Tal on 800 000 jälgijat. «Ja nii palju Tommy Cashist,» lõpetas modell. «Tunnen end halvasti, et austasin sind kunagi.»

Palusime ka Tommy Cashi tiimilt selgitust, võimalusel lisame selle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles