VIDEO USAs läksid kaks naist uue PlayStationi mängukonsooli pärast kaklema

Elu24
Copy
Kaks ameeriklannat läksid Walmartis kaklema.
Kaks ameeriklannat läksid Walmartis kaklema. Foto: Kuvatõmmis Twitteri videost

Videomänguhuviliste jaoks oli 2020. aasta üks oodatuim sündmus Sony PlayStation 5 mängukonsooli ilmumine poelettidele. Pole siis imestada, et PS5 oli ühtäkki väga kuum kaup. Nüüd tundub, et verivärske mängukonsool on närvid nii üles kruttinud, et kaks ameeriklannat läksid selle pärast poes lausa kaklema.

Sotsiaalmeedias kogub populaarsust Twitterisse postitatud kaheminutiline videoklipp, kus kahe ameeriklanna vahel läks kõvaks lööminguks. Twitteris on postitust vaadatud ligi 3 miljonit korda.

Daily Star vahendab, et juhtum leidis aset 13. detsembril North Carolina osariigis asuvas Walmartis. Videoklipis pole kuulda, millest naised täpselt räägivad, kuid ühel hetkel ütleb üks teisele: «Mida kuradit sa teha saad?»

Lõpuks lähevad naised üksteisele kallale ja hakkavad üksteist kätega lööma. Olukorda filmiv kodanik kogu madinat ei näe, kuid video 1.30 minutil liigub ta kaklusele lähemale. Siis on näha, kuidas mustas dressipluusis naine teise maha surub ja teda rusikaga taob.

Lõpuks tõuseb naine püsti ja lööb teist naist jalaga näkku. Lõpuks tirib üks pealtnägija kakluses peale jäänud naise teise pealt ära, ning tundub, et põrandale jäänud ameeriklanna on teadvuse kaotanud. Õnneks toibub ta kiiresti ja hakkab ise püsti tõusma. Sel hetkel katkestab filmimise ka video Twitterisse postitanud mees.

Kohale kutsuti ka politsei, kuid selleks ajaks olid mõlemad naised poest lahkunud, vahendab TMZ. Kõmumeedia vahendab, et väidetavalt sai naiste kaklus alguse PlayStation 5 mängukonsoolist. Pole selge, kas üks naistest haaras siis Walmartist viimase saadaval oleva mängukonsooli ja jättis seetõttu teise tühjade kätega, kuid videoklipis on näha, et kaklus tekkis meelelahutusosakonnas.

Septembri keskel avalikustas Sony PlayStation 5 ilmumiskuupäeva. USA, Kanada, Jaapan, Mehhiko, Austraalia, Uus-Meremaa ja Lõuna-Korea said värskele konsoolile näpud külge panna juba 12. novembril. Ülejäänud maailm, sealhulgas Eesti aga 19. novembril, vahendab sport.postimees.ee.

Uus mängukonsool osutus aga väga populaarseks ning kadus poelettidelt üsna kiirelt. Detsembri alguses vahendas tehnika.postimees.ee, et Eestis Euronicsis ja Elisas saadaval olnud uus mängukonsool oli juba otsas.

Sony kinnitas hiljem, et huvi PS5 vastu oli ettenägematu ja lubas, et uued mängukonsoolid jõuavad poelettidele enne aasta lõppu, vahendab Daily Star. Küllap aga mitte piisavalt kiiresti, sest üleval aset leidnud kaklus ei ole ainus PS5 seotud olukord. 17. detsembril lõi Florida osariigis elav ameeriklanna korrakaitsjat, kuna Walmarti töötaja oli naisele öelnud, et PS5 mängukonsool oli väljamüüdud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles