ESMAKOHTUMINE ⟩ Menuka suunamudija Triinu-Liis Epneri peika saabus viimaks Eestisse: ta on esimest korda mu käte vahel!

Elu24
Copy
Triinu Liis Epner ja Justin McNairn.
Triinu Liis Epner ja Justin McNairn. Foto: Kuvatõmmis

Armastatud TikToki-paari elus on ees suur sündmus. Nimelt näevad seni tuhandete kilomeetrite tagant kaugsuhtes elanud noored esimest korda ka päriselus!

Suunamudija Triinu-Liis Epner ja tema austraallasest Justin McNairn on sotsiaalmeedias tohutult kuulsust kogunud oma erakordse kaugsuhtega. Nad leidsid teineteist TikToki kaudu ja nende koos veetud kasutajal on praeguseks 60 000 fänni.

Sel nädalavahetusel on paaril fännidele aga suured uudised. Mäletatavasti lubas Epner kevadel, et karantiiniajal alanud virtuaalsuhe on tõsine ja mees valmistub talle Eestisse järele tulema.

See on nüüd tõeks saanud. McNairn jättis sõjaväekarjääri ja stripparitöö sinnapaika ning kolibki Eestisse. Erilisi hetki jagab paar ka sotsiaalmeedias. «Ta on täna esimest korda elus minu käte vahel!» rõõmustas Epner TikTokis.

McNairn lisas aga pildi lennujaamast, kus kinnitas oma 45 000 jälgijale, et maandub ta juba Eestis. Instagrami storys jagas Epner ka ootusärevat kohtumishetke pildiga lennujaamast ja emotsionaalse «mujumalmujumalmujumal» kirjaga.

Pühapäeva õhtul jõudis McNairn ka viimaks kohale. Teda olid tervitama tulnud isegi ajakirjanikud, loomulikult oli seal Epner. «Tema naha puudutus,» jagasid nad ka armast pilti oma ühisel instakontol.

«Õhtu!» saates jagas paar kevadel, et McNairn ei teadnud varem Eestist midagi ning pidi isegi selle asukohta guugeldama. Eestisse kolides lubas ta aga keelegi ära õppida. «Ma tunnen, et see on õige asi, mida teha. Ilmselt te mõistate ja ka mõtlete vahel inglise keeles, aga ma arvan, et õige on teie kultuuri tundma õppida,» rääkis mees.

@meettheleos

send help, I can’t sleep! After 10 months, we finally got there ♥️✈️? against all odds! #longdistance ##myhuman #cantwait #estonia #australia #fyp

♬ original sound - J&T
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles