PILDID Grete Griffini ja ta profisportlasest abikaasa uhke Florida villa sai lõpuks valmis (1)

Elu24
Copy

Ameerikas elav Eesti seistmevõistleja Grete Griffin (27) jagas juba aasta esimeses pooles, et nad ehitavad Floridasse uut maja. Nüüd avaldas Grete, et maja on valmis ja jagas ka kahte pilti. 

Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin on Ameerikas elanud juba viimased kaheksa aastat. Tänavu mais jagas Grete sotsiaalmeedias fotot uuest majast, mida nad arvatavasti tänavu ehitama hakkasid.

Mais Grete Instagrami-lugudesse postitatud pildil oli maja veel poolik.
Mais Grete Instagrami-lugudesse postitatud pildil oli maja veel poolik. Foto: instagram.com

Hiljuti vastas Grete oma Instagrami-lugudes fännide küsimustele ja selgus, et kahjuks ei ole eestlannal aimugi, millal ta oma perekonda näeb. Küll aga on eestlannal põhjust rõõmustada, kuna pärast jalgpallihooaja lõppu saab ta koos perega nende uude majja kolida.

Grete sõnul on maja juba valmis, kuid profisportlasest abikaasa Robert Griffin III mängib Baltimore'i meeskonnas, seega jalgpallihooaja ajal nad Floridas ei ela.

Küsimustele vastates jagas Grete ka kahte pilti oma uuest majast. 

Grete Griffini ja ta profisportlasest abikaasa uus maja asub Floridas.
Grete Griffini ja ta profisportlasest abikaasa uus maja asub Floridas. Foto: Kuvatõmmis Instagramist
Teiselt pildilt on hästi näha, milline näeb välja värskelt ehitatud maja. Lukusliku hoone tagahoovis on ilmselgelt palju ruumi ja lisaks ka omapärase disainiga bassein. Floridale omaselt on villal palju aknaid ja seda ümbritsevad palmipuud.
Teiselt pildilt on hästi näha, milline näeb välja värskelt ehitatud maja. Lukusliku hoone tagahoovis on ilmselgelt palju ruumi ja lisaks ka omapärase disainiga bassein. Floridale omaselt on villal palju aknaid ja seda ümbritsevad palmipuud. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Grete Griffin ja Ameerika jalgpalli profiliiga (NFL) mängija Robert Griffin III abiellusid 2018. aastal. Nende peres kasvab 2017. aastal sündinud Gloria ja 2019. aasta septembris sündinud Gameya.

Türilt pärit Grete on seitsmevõistleja, tema õde on Grit Šadeiko, kes on samuti Eesti seitsmevõistleja ja ka 2011. aasta Euroopa noorte meister seitsmevõistluses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles