EHMATAV VIDEO ⟩ Lasnamäel läks autojuhi ja jalakäijate vahel karmiks andmiseks (1)

Elu24
Copy
Kuigi Lasnamäe on Tallinna suurim linnaosa, on seal ka elaniku kohta kõige rohkem koroonaviiruse juhtumeid.
Kuigi Lasnamäe on Tallinna suurim linnaosa, on seal ka elaniku kohta kõige rohkem koroonaviiruse juhtumeid. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Autojuhi sõnul kohtus ta päise päeva ajal Lasnamäel meestega, kes ajavad oma käitumisega hirmu nahka, selgub postitusest. Selgub aga, et postitaja võis vahejuhtumis hoopis ise süüdi olla.

Liiklejate grupis EZ-Dunõ jagati teisipäeval kogemust, kui autojuht komistas enda väitel kahe kodaniku otsa, kes hakkasid agressiivselt käituma.

«Tahaksin jagada oma meeldivat kogemust, kui soojalt mind täna Lasnamäel tervitati,» juhatas Denis Kotov pika loo sisse. «Tulin kliendi juurde saadetist ära tooma ja istusin autos.»

«Järsku avanes ja kaks huvitavat tegelast sisse ja teatasid, et viigu ma nad 5 euro eest Piritale,» kirjeldas Kotov. Autojuht ajas nad aga välja ning tema sõnul mõistsid sissetungijad, miks.

Nii aga ei olnud. «Paari sekundi möödudes avaneb aga tagauks ja kutid hakkasid sisse ronima,» meenutas Kotov. Siis läks ta juba autost välja selgitustööd tegema, miks ta neile taksot ei saa mängida, mehed olid justkui nõustunud ja eemaldunud.

50 meetrit eemale sõitnud, hakkas Kotov juba edasise tööga tegelema, kui kaks tülitajat talle peale lendasid, kusjuures üks sadas kaubiku tagauksest sisse, teine tuli juhiukse juurde. «Mis sa arvad me oleme mingid lohhid?» olid nad eesti keeles käratanud. «Sul pidi ju kiire olema!»

«Üks hakkas valmistuma lahinguks, teine tuli pudeliga mulle peale,» kirjeldas autor. Agressiivsete meeste vastu vähemusse jäänuna sõitis Kotov aga viimaks päris minema. Samuti õnnestus mehel neist teha paar klippi.

Suur vale?

Elu24ga võttis aga ühendust lugeja, kelle sõnul ei vasta Kotovi postitus sugugi tõele. Tema sõnul on postituse autor valetanud. Lugeja sõnul oleks autojuht videol olnud inimesed peaaegu alla ajanud. Lisaks hakkas Kotov tema versiooni järgi mehi provotseerima.

Tema sõnul ootasid mehed kortermajade vahelise tee peal taksot, et ühelt jõulupeolt lahkuda. «Tegime tee peal suitsu, tema tuli ja hakkas alla ajama,» rääkis ta. «Mitte ühtegi last ega ema seal ei olnud, loll jutt mis seal kirjas on,» väitis ta.

Kaubikujuht oli tulnud ning nende tee pealt lahkumist ootamata hakanud neid «alla ajama». Seejärel aga tuli ta ise tagasi ning asus neid tema väitel filmima ja provotseerima. Ka pudeli oli kaubikujuht ise visanud, mille peale see talle tagasi visati.

Posted by Denis Kotov on Teisipäev, 22. detsember 2020
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles